Basaksehir Enver Cenk Şahin'in hedefi milli forma

Enver Cenk Şahin'in hedefi milli forma

04.06.2015 - 11:30 | Son Güncellenme:

İSTANBUL Başakşehir'de forma giyen Zonguldaklı Enver Cenk Şahin, en büyük hayalinin A Milli Takım'da oynamak olduğunu söyledi.

Enver Cenk Şahinin hedefi milli forma

Spor Toto Süper Ligi'nde sezonun bitmesiyle tatilinin bir bölümünü memleketi Zonguldak'ta geçiren kanat oyuncusu Enver Cenk Şahin, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından ligi 4'üncü sırada bitirmelerinin büyük başarı olduğunu söyledi. Avrupa Ligi'nde mücadele edeceklerini belirten Şahin, "İki ön eleme maçımız olacak. Bizim için başarı gruplara kalmak olur" dedi.

Haberin Devamı

2010'dan bu yana İstanbul Başakşehir'de oynadığını belirten Şahin, sözleşmesinin 2019'da sona ereceğini söyledi. U-16, U-17 ve U-20'de toplam 14 kez milli formayı giydiğini ve 5 gol kaydettiğini belirten Cenk Şahin, şöyle konuştu:

"En büyük hayalim A Milli Takım'da oynamak. Şuanki hedefim bu. Umarım bunu gerçekleştiririm. Fatih Terim, ligde çok süre alan futbolcuları A Milli Takıma kazandırıyor. Bu sezon bazı maçlarda 11'de başladım, bazılarında sonradan girdim. Daha fazla süre aldığım zaman, iyi işler yaptığım zaman milli formanın çok uzak olduğunu düşünmüyorum. Çünkü, Fatih Terim gençlere önem veren bir hoca. Umarım bunu başarırım."

Yazarlar