1.Lig Erciyes'te hedef Kartal

Erciyes'te hedef Kartal

21.11.2012 - 13:34 | Son Güncellenme:

Lider Kayseri Erciyesspor, Kartalspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Erciyeste hedef Kartal

Kayseri Erciyesspor'da teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde, Hacı Boydak Tesisleri’nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Ufukhan Bayraktar, Hüseyin Yoğurtçu ve kaleci Onur Bilgin dışındaki tüm futbolcular katıldı.

Özköylü, antrenman öncesi saha ortasında oyuncularıyla bir süre konuştu. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda düz koşunun ardından topla çalışma yapıldı.

Antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özköylü, Konya deplasmanından 3 puanla ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Kendilerini ligde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda zorlu bir fikstürün beklediğini dile getiren Özköylü, şunları kaydetti: ”19 Kasım’da maç yapıyoruz, daha toparlanmaya fırsat bulamadan 24 Kasım Cumartesi günü maça çıkıyoruz. Bu ikinci defa bizim başımıza geliyor. Bu anlamda yapılan maç planlamasının da doğru olmadığını düşünüyorum. Bizi çok sıkıntıda bırakıyor. Kaldı ki Kartalspor maçının iki gün sonrasında kupa maçı oynayacağız. Yani arka arkaya bu maçları sıkıştırmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu’na da gerekli başvuruyu da yaptık. Bizim oyuncularımızın toparlanmaya ihtiyacı var. Sakat oyuncularımız var. Oyuncularımızı yeni bir maça hem fiziksel hem zihinsel olarak hazırlamak için zamana ihtiyacımız var. Fakat maalesef yapılan maç programı bizi ciddi anlamda sıkıntıya sokuyor. Niye bu yapılıyor anlamış değilim.”

Yazarlar