Demir Grup Sivasspor Erdoğan: Nokta transferleri yaptık

Erdoğan: Nokta transferleri yaptık

08.09.2013 - 15:06 | Son Güncellenme:

Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, açıklamada bulundu.

Erdoğan: Nokta transferleri yaptık

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Sabah antrenmanında ağırlıklı olarak pas çalışması yapan kırmızı-beyazlı ekip, daha sonra çift kale maç yaparak idmanı tamamladı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenman top kapma çalışması ile başladı. 15'inci Cumhuriyet Kupası'nda oynayan futbolcular düz koşu yaparken, bu karşılaşmada oynamayan futbolcular ise çift kale maç yaptı. Yaklaşık iki saat süren antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan kaleci Milan Borjan ile Cihan Özkara katılmadı. Sakatlıkları bulunan Ziya Erdal, Abdulkadir Özgen, Abdurrahman Dereli ise düz koşu yaptı. İdman sonrası futbolcular ile saha ortasında bir toplantı yapan teknik direktör Roberto Carlos, futbolculara Eskişehir karşılaşmasının önemini anlattı. "Avrupa'yı hedefliyorsak artık kazanmaya başlamalıyız" diyen Carlos, futbolculardan biraz daha gayretli olmalarını istedi.

Haberin Devamı

Eskişehirspor karşılaşması için gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, "Dün Cumhuriyet Kupası'nda oynayan futbolcu arkadaşlarımız hafif bir idman yaptı. Oynamayan arkadaşlarımız ise normal idmanlarını yaptılar. Antrenman sonrası hocamız futbolcular ile bir toplantı yaptı. Eskişehirspor karşılaşması için geren önlemlerin alındığını düşünüyorum" dedi.

Transfer konusunda ise Erdoğan, "Yeni transfer edilen iki isim ile uzun süren bir görüşme yaptık. Bu görüşmelerimiz transfer döneminin başladığı günden bu yana devam ediyor. Fakat sürekli pürüzler çıkıyordu. Son günlerde açıkçası şansımız da bize biraz yardım etti. İki oyuncuyu da kadromuza kattık. Hocamızın istediği iki isim olduğu için bu oyuncuların transferlerinin bitmesini çok sevindik. Umarım takımımıza katkılı olurlar. Transfer konusunda hocamızın istediği adamalar tam olarak alındı diyebilirim. Transfer dönemlerinde bir çok alternatif olur. Ama bunlar alternatifsiz oyunculardı ve gelme ihtimalleri çok düşüktü. Hocanın ısrarla istediği iki isim olduğu için bu transferlere tam nokta trasferler diyebiliriz" diye konuştu.

Takımda olan iki ismin ise kiralık olarak gönderildiğini belirten Murat Erdoğan, "Uğur Akdemir, geldiği kulüp Kartalspor'a tekrar gitti. Ahmet Aras ise Fethiyespor'a kiralık olarak gitti. Bunun dışında takımdan başka ayrılan olmadı" ifadesini kullandı.

Yazarlar