Galatasaray Eren Derdiyok, Kasımpaşa'da kalıyor

Eren Derdiyok, Kasımpaşa'da kalıyor

12.07.2016 - 15:16 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz çarpıcı açıklamalar yaptı.

Eren Derdiyok, Kasımpaşada kalıyor

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Öksüz, "Bu sezon ile alakalı bir sıkıntımız var. Turgay Ciner yatırım yapmama kararı aldı. Bu yatırım yapmama kararı aldıktan sonra tabii ki sıkıntı var takımda. Belli bir transfer yapmak gerekiyor. Bunları yapamadık" dedi.

Haberin Devamı

FUTBOLU YÖNETENLER NEDENİYLE TRANSFER YAPAMIYORUZ

Öksüz, "Bunun sebebi geçen sezon Kasımpaşa'nın ciddi anlamda hakem hatalarından kaynaklanan Avrupa'ya gidememesi söz konusu. Bunun altında yatan gerçek bu. Çünkü Turgay Ciner Kasımpaşa'ya ciddi anlamda yatırım yaptı. Alt yapı tesisleri, kamp tesisleri ve ciddi anlamda para harcamış bir insan. Bu kadar emek vermenin sonucunda Türkiye'de futbolu yönetenlerin ortaya koyduğu yanlış kararlar sonucunda ciddi anlamda zarar görüyosunuz ve Avrupa'ya katılamıyorsunuz. Bundan kaynaklanan bir küskünlük var. Bundan dolayı Turgay Ciner takıma bu sezon yatırım yapmıyor. Şuan da takımda sözleşmesi biten oyuncular ayrıldı, yerine oyuncu almak gerekiyor. Bunları alamazsak zor bir dönem geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ÇALIMBAY BIRAKIYOR MU?

Hasan Hilmi Öksüz, "Rıza Çalımbay'ın bırakmayla alakalı bir sıkıntısı yok. Kendisiyle 3 yıllık sözleşmemiz var. Gönderme gibi bir düşüncemiz yok. Yeterli transfer yapılırsa hocamız da mutlu olacak. Hocamızın tek sıkıntısı istediği transferlerin yapılmaması. Bunun dışında ayrılma gibi bir düşüncesi yok" dedi.

BEŞİKTAŞ'A BÜYÜK KATKISI OLUR

Öksüz, "Omereu, bizden ayrılan ve kendi kulübüne dönen bir oyuncu. Bizim için bir kayıp. İyi hizmetler verdi bize. Kesinlikle katkı sağlar. İyi bir oyuncu, genç bir oyuncu..." diye konuştu.

EREN KESİN OLARAK KALIYOR

Başkanvekili Öksüz, "Eren Derdiyok, satılması söz konusu değil. Biz onu bırakmayı düşünmüyoruz. Kendisi de bir yere gitmeyi düşünmüyor. 1 yıl daha oynayıp geleceğine bakmayı düşünüyor. Eren'e geçmiş dönemde teklifler oldu ancak cevap verilmedi.. Eren de gitmek istemiyor zaten.." dedi.

DONK DÖNÜYOR MU?

Öksüz, "Donk konusunda Galatasaray ile görüşme yapılmadı. Eğer Turgay Ciner arzu ederse Donk geri dönebilir.. Yaptığımız yatırımın karşılığının olmaması bizi kırdı, üzdü.. İyi bir takım oluşturuyoruz ancak hakemler bu takımı bizim elimizden alıyor..." şeklinde konuştu.

Yazarlar