Basketbol Ergin Ataman'dan çocuklara anlamlı ziyaret

Ergin Ataman'dan çocuklara anlamlı ziyaret

07.10.2016 - 13:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, 7 Ekim Dünya Serebral Palsili Günü için düzenlenen etkinliğe katıldı.

Ergin Atamandan çocuklara anlamlı ziyaret

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman ve Serebral Palsili Çocuklar Derneği Başkanı Cansel Kırman'ın katılımıyla Bakırköy Belediyesi tarafından serebral palsili çocuklar için alınan tekerlekli sandalyeler verildi.

Haberin Devamı

Bakırköy Belediye Başkanlığı ana binada düzenlenen etkinlikle serebral palsili çocuklar tekerlekli sandalyelerine kavuştular.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, "Bir Can Bir Umut" kampanyasına destek vermekten dolayı çok mutlu olduklarını ve engelli bireylerin engelsiz yaşam sürdürebilmeleri için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Sosyal sorumluluk projelerine belediye olarak her zaman destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Engelli çocuklarımızın engelsiz bir yaşam sürdürmeleri için her bakımdan elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Engelli çocuklarımız için farkındalık yaratmalıyız. Bu bağlamda Ergin Hocama da gösterdiği duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'a da bu hafta sonu başlayacak lig maçlarında ve perşembe günü başlayacak Euroleague müsabakalarında başarılar dilerim."

Haberin Devamı

ERGİN ATAMAN: "ÇOK ZOR BİR SÜREÇ BİZİ BEKLİYOR"

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman da, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'na Galatasaray ve Milli Takım Kaptanı Sinan Güler'in imzalı formasını verdikten sonra yaptığı açıklamada, çok zor bir sürece girdiklerini ifade ederek şu açıklamalarda bulundu:

"Bu sene Euroleague'in değişen formatı nedeniyle bazı haftalar 2 maç yapacağız. Bu sezon boyunca bizi 70-80 maçlık bir performans bekliyor. Galatasaray her alanda hedefleri olan bir kulüp ve biz de ona göre elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz. Ayrıca Perşembe akşamı geçen sezonun EuruCup şampiyonu Galatasaray Odeabank ve Euroleague şampiyonu CSKA Moskova arasında oynanacak maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz."

ATAMAN,"SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE YER ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Ergin Ataman etkinlikle ilgili de şunları ifade etti:

"Serebral Palsili çocuklarımız için yapılan bu etkinlikte yer almaktan dolayı çok mutluyum. Belediye Başkanımız Dr. Bülent Kerimoğlu dernek başkanımız Cansel Kirman'a çok teşekkür ediyorum, şahsım ve kulübüm adına sosyal sorumluluk projelerinin her zaman yanında olacağımızı ifade ediyorum."

Yazarlar