Erkan Ayraç

Erkan Ayraç

erkan.ayrac@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

200 A.Villa-Portsmouth 1
Ligde en az gol yiyen takımların başında gelen Aston Villa, rakiplerinden katı defans anlayışıyla puan toplamayı sürdürüyor. Portsmouth ise lige çok kötü bir başlangıç yaptı. Konuk ekip oynadığı 5 maçtan da mağlup ayrılırken, kalesinde de 10 gol gördü. İki takım arasındaki müsabakalara baktığımızda Portmouth’un sürpriz sonuçlara imza attığını görüyoruz. Fakat Villa, moralsiz rakibi karşısında bu kez herhangi bir kayıba izin vermez.

318 Sivas-Bursa 2
Denizli ile çarşamba günü erteleme maçı oynayan ve ligdeki ilk puanını 1-1’lik skorla alan Sivasspor iki sezondur şampiyonluk mücadelesi verdiği Süper Lig’de alt sıralara geriledi. Ev sahibi takımın en büyük zaafı sakat futbolcularının çokluğu. Özellikle Mehmet Yıldız uzun zamandır forma giyemiyor. Bursaspor ise bana göre bu sezon kadro kalitesi ile üst sıraları zorlayan takımlar arasında ilk sırayı alacaktır. Yeşil-beyazlılar zorlu Sivas deplasmanında bir sürpriz yaparak sahadan üç puanla ayrılacaktır.

367 Feyenoord-PSV 1
Hollanda Ligi’nde ilk iki sırayı paylaşan Feyenoord ve PSV karşı karşıya geliyor. Feyenoord evinde oynadığı 3 maçta, 2 galibiyet, bir beraberlik alırken kalesinde de sadece bir gol gördü. Konuk ekip PSV ise rakip sahada forvet hattında sıkıntı yaşıyor. Ayrıca perşembe günü oynadıkları UEFA Avrupa Ligi maçının yorgunluğunu da hissedeceklerdir. Bu yüzden Feyenoord taraftar desteğini de arkasına alarak galip gelir.