Erkan Ayraç

Erkan Ayraç

erkan.ayrac@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

İngiliz temsilcisi 4-0 mağlup ettiği rakibine deplasmanda da kaybetmez. Villarreal ve Valencia ise galip gelir

513 AEK-Everton 0-2
Yunanistan temsilcisi AEK’in gruptaki son şansı. Ev sahibi ya tamam, ya devam maçına çıkıyor. Bunun için çok stresli olacaklarını düşünüyorum. Everton ise Benfica ile girdiği liderlik yarışından galip çıkmak istiyor. Konuk ekip grubun en çok gol yiyen takımlarından biri olarak gözükse de bu ortalamayı yükselten Benfica karşısında alınan 5-0’lık mağlubiyet oldu. İki takımın da 10 kişi tamamladığı ilk maçı İngiliz temsilcisi 4-0 kazandı. Rövanşta da en az bir puan alacaklardır.

516 Levski-Villarreal 2
Grupta 4’te 0 yapan Levski Sofya, çoktan Bulgaristan Ligi’nin yolunu tuttu. İspanya Ligi’nin son haftalarında iyi bir çıkış yakalayan Villarreal ise özellikle bu tür tansiyonu yüksek Avrupa maçları için moral depoladı. Konuk ekip, ilk maçı 1-0 kazanmıştı. Rövanşta da prestij için sahaya çıkan rakibine şans tanımayacaktır.

538 Valencia-Lille 1
Valencia öyle bir grupta mücadele ediyor ki, üç takımın da liderlik şansı sürüyor. İspanyol temsilcisi taraftar desteğini bu müsabakada sonuna kadar kullanacaktır. Ayrıca son lig maçında en önemli gol silahlarından Zigic’i son üç dakika oyuna alarak dinlendirdiler. Lille ise rakibinden bir puan önce ve bunu değerlendirmek istiyor. Fakat ben Valencia’nın 1-1’in rövanşını alacağını düşünüyorum.

Everton yenilmez