Erkan Ayraç

Erkan Ayraç

erkan.ayrac@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

168 Mainz-Nürnberg 1
Bence Mainz bu sezon Almanya’nın sürpriz takımı olmaya aday. Ev sahibi özellikle taraftarı karşısında birçok büyük takıma kafa tutmayı başardı. Nürnberg ise iç sahada aldığı puanlarla ayakta kalmaya çalışsa da dibe doğru sürüklenişini sürdürüyor. Ayrıca dış sahada daha galibiyet özlemine son veremediler. Mainz herhangi bir kayıp yaşamaz ve sahasındaki namağlup unvanını sürdürür.

182 Man. City-Burnley 1
City, 4 maçlık bir beraberlik serisinin ardından 8 puan kaybetti ve zirve yarışından uzaklaştı. Ev sahibi takımın artık puan kaybına tahammülü yok. Burnley ise iç sahada rakiplerinin korkulu rüyası olmasına rağmen, deplasmanda da bir o kadar başarısız. City, eline geçen bu toparlanma fırsatını geri çevirmez. Ev sahibi haftanın favorileri arasında.

262 Monaco-Grenoble 1
Zirve yarışında kalmayı başaran Monaco, ligin en zayıf takımı Grenoble’yi konuk ediyor. Ev sahibi özellikle iç sahada sürpriz bir kayıba izin vermezken, konuk ekip bu sezon çıktığı 11 maçta daha puan alamadı. Bordeaux ve Lyon ile arasındaki farkın açılmasına izin vermek istemeyen Monaco, taraftar desteğini de arkasına alarak zorlanmadan galibiyete ulaşır.