1.Lig Erkan Sözeri: "Artık maçlarımızın hepsi final"

Erkan Sözeri: "Artık maçlarımızın hepsi final"

01.12.2015 - 15:16 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig’in 6. sırasında yer alan Giresunspor, Sefer Yılmaz’ın ayrılmasından sonra yerine getirilen Erkan Sözeri ile iyi bir çıkış yakaladı.

Erkan Sözeri: Artık maçlarımızın hepsi final

Son olarak deplasmanda Samsunspor’u 2-0 mağlup eden Giresunspor, Türkiye Kupası'nda oynayacağı Kartalspor ve ligde oynayacağı Boluspor maçlarının hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

Giresun Etbaşoğlu Stadı'nda yapılan idmanda Samsunspor maçını değerlendiren Erkan Sözeri, “Takım olarak güzel bir bütünlüğümüz var. Samsunspor maçında oynayamayan arkadaşların yerine oynayan arkadaşlar onları aratmadılar ve iyi bir performans gösterdiler. Bütünlüğün olduğu yerde kolay kolay başarısızlık olmaz. Biz bu bütünlüğü yakaladığımızı düşünüyoruz. Bende bundan dolayı çok mutluyum. Futbolcularımız hislerine yada nefislerine yenik düşseler bunlar olmaz o anlamda teşekkür ediyorum. Samsun’da taraftarlarımızın da coşkusuyla daha da güzel bir galibiyet oldu ve bu sevinci hep beraber yaşadık. Samsunspor maçı bitti önemli bir galibiyet artık önümüzde bir kupa maçı var Kartalspor le ondan sonra lig maçımız var Boluspor ile kupa maçında gençlere ve oynamayan oyunculara daha çok şans vereceğim. Onlarda kendilerini gösterme fırsatı bulacaklar çünkü bizim iki tane kadro derinliğimiz yok 2 maçada aynı kadro ile çıkabilecek onun için profesyonel anlamda bugüne kadar çok fazla süre almamış oyuncularımı ve genç oyuncularımı kullanacağım Kartal maçında” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“Biz kırılma maçı için Karşıyaka diyorduk final maçına Samsun maçı diyorduk" diyen Sözeri, "Şimdi bunları geçtikten sonra artık maçlarımızın hepsi final" ifadelerini kullandı.