1.Lig Erkan Sözeri teşhisi koydu

Erkan Sözeri teşhisi koydu

06.10.2014 - 16:55 | Son Güncellenme:

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Takımın güçlenmesi adına her şeyi yapacağız" dedi.

Erkan Sözeri teşhisi koydu

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Takımın güçlenmesi adına her şeyi yapacağız" dedi.

Haberin Devamı

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta göreve başladığını ve takımla ancak iki gün çalışabildiğini söyledi.

Bu kısa sürede oyuncularla birçok konuda görüştüğünü belirten Sözeri, "Öncelikle oyuncularımıza oyun ve oyuncu disiplinini yeniden yerleştirdik. Bu şekilde Karşıyaka maçına çıktık. Maçın genelinde futbolcularımız istediklerimizi genel anlamda yerine getirip bunu oyuna yansıttı. Futbolcularım özellikle defansif olarak çok başarılıydı. Sadece duran toplarda sıkıntılarımızın olduğunu gördüm" diye konuştu.

Sahadan golsüz beraberlikle ayrılmalarına rağmen takımının ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu ifade eden Sözeri, şunları kaydetti: "Aşmamız gereken tek şey, gol yollarında daha etkili olabilmemiz. Bunun için de özellikle sakat olan oyuncuları bir an önce bu sisteme dahil etmek istiyoruz. Eğer bu oyuncularımızı kısa sürede kazanırsak daha güzel şeyler başarabileceğimizi düşünüyorum. Şimdi önümüzde zorlu iki deplasman maçı var. Bu maçlara kadar da önümüzde uzunca bir süre var. Bu süre içerisinde takımı daha iyi tanıyıp eksiklerimizi gidereceğiz. Takımın güçlenmesi adına her şeyi yapacağız."

Haberin Devamı

Sözeri, futbolculara Kurban Bayramı dolayısıyla izin verdiğini, 18 Ekim'de deplasmanda oynayacakları Şanlıurfaspor maçına 9 Ekim'de başlayacaklarını söyledi.

Yazarlar