1.Lig Erkan Sözeri'den Anıl açıklaması!

Erkan Sözeri'den Anıl açıklaması!

10.02.2014 - 15:07 | Son Güncellenme:

Orduspor teknik direktörü Erkan Sözeri, oyundan alındığında kendilerine tepki gösteren Anıl hakkında açıklama yaptı.

Erkan Sözeriden Anıl açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, dün akşam deplasmanda karşılaştığı Manisaspor’u 2-1 mağlup ederken, teknik direktörü Erkan Sözeri, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Manisaspor karşılaşmasından sakatlıklardan dolayı hasarlı çıktıklarını belirten Orduspor Teknik Direktörü Sözeri, “Çok önemli bir galibiyet oldu bizim için. Deplasmanda alınan galibiyet çok anlamlı. Oyuncularımı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Her zaman ki gibi yürekten oynadılar. Manisaspor karşılaşmasının ilk yarısında futbolun bütün doğrularını yaptığımızı düşünüyorum. Çok da iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarı rakibimizin risk almasıyla beraber baskı yediğimiz anlar oldu ama daha net pozisyonlara giren yine bizdik. Sonuçta gol yedik ama farkı daha da açabilirdik. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Tamamen Kahramanmaraş maçına odaklanmış durumdayız. Sakatlanan futbolcularımız oldu. Bu maçtan da hasarlı çıktık. Ufukhan’ın 4 ay oynamamış olması ve 2 maç üst üste oynaması sıkıntı yarattı. Oyuncularımıza fazla yüklenince oluyor maalesef. Sakatlıklarla bütün takımlar boğuşuyor. Bizde boğuşuyoruz. Bizim takımımız birliktelik anlamında güzel bir fotoğraf veriyor. Kim kimin yerine oynarsa oynadığı kişiyi aratmayacak performans veriyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

“HATA YAPAN ANIL”

Orduspor’da ortaya koyduğu futbol ile göz dolduran Anıl Taşdemir, geçen hafta Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda oynadıkları Karşıyaka karşılaşmasının 60. dakikasında oyundan alındıktan sonra teknik ekibe tepki göstererek kulübeye değil, soyunma odasının yolunu tutmuştu. Anıl’ın takım kaptanı olarak böyle bir hareketi sergilemesinin ardından teknik ekip ve Orduspor yönetimi Anıl’dan kaptanlığı alarak Ferhat Öztorun’a vermişler ve Anıl dün akşam oynanan Manisaspor karşılaşmasının kadrosuna alınmamıştı.
Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bu konuyla ilgili olarak ise hatayı Anıl’ın yaptığını vurgulayan "Bununla ilgili polemiğe girmek istemiyorum. Burada olayı çözecek olan Anıl, hata yapan Anıl, olayı da çözecek olan Anıl’dır. Başka da yorum yapmak istemiyorum bu konuda” şeklinde konuştu.