Euro2016 Erken final Cüneyt Çakır'ın

Erken final Cüneyt Çakır'ın

26.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

EURO 2016’da başarılı olan Cüneyt Çakır’a son 16 turunun en önemli maçı verildi. Erken final olarak adlandırılan İtalya-İspanya karşılaşmasında tecrübeli hakeme güvenildi.

Erken final Cüneyt Çakırın

Fransa’da düzenlenen EURO 2016’da grup aşamasında başarılı 2 maç yöneten Cüneyt Çakır’a önemli bir görev daha verildi. Turnuvanın erken finali olarak nitelendirilen son 16 turundaki İtalya-İspanya mücadelesini hakemimiz Cüneyt Çakır yönetecek.

Haberin Devamı

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, Saint-Denis kentindeki Stade de France’ta yarın TSİ 19.00’da başlayacak karşılaşmada düdük çalacak Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

İngiliz Martin Atkinson’ın dördüncü hakem olarak görev alacağı maçta ilave yardımcı hakemliklerini Barış Şimşek ve Hüseyin Göçek üstlenecek.

Büyük beklenti

Cüneyt Çakır, EURO 2016’da gruplarda Portekiz ile İzlanda’nın 1-1 berabere kaldığı ve Belçika’nın, İrlanda Cumhuriyeti’ni 3-0 mağlup ettiği maçlarda düdük çalmıştı.

EURO 2016’da grup aşamalarından sonra 6 hakemin evine gönderilmesi ve Cüneyt Çakır’a devam kararı çıkması beklentileri artırdı. Gruplarda 2 maçta başarılı işler yapan Çakır’ın final yolunda şansının büyük olduğu belirtildi. İtalya-İspanya mücadelesinin hem prestij hem de zorluk derecesi bakımından önemine dikkat çekilerek, Türk hakeme olan güvene vurgu yapıldı.

Haberin Devamı

Cüneyt Çakır, EURO 2016’da yönettiği iki maçta tam not almıştı.