Galatasaray Erman Toroğlu'ndan ilginç Terim yorumu!

Erman Toroğlu'ndan ilginç Terim yorumu!

26.09.2013 - 16:20 | Son Güncellenme:

Tanju Çolak ve Erman Toroğlu Galatasaray'dan gönderilen Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

Erman Toroğlundan ilginç Terim yorumu

Mobil Delvac TM Dostları etkinlikleri kapsamında Türk Futbolunun iki ünlü ismi Tanju Çolak ve Erman Toroğlu bugün Gebze'de bulunan Marmara Kamyon Garajın 'da kamyon şoförleri ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Çolak ve Toroğlu burada Fatih terim ile ilgili sorulan sorulara da ilginç cevaplar verdi.

Gebze Marmara Kamyon Garafı'nda kamyon şoförlerinin sorularını cevapladırıp, çekilişle hediyeler veren Tanju Çolak ve Erman Toroğlu, ayrıca sarhoş gözlüğü ile penaltı atışı yaparek kamyon şoförleri ile birlikte eğlenceli anlar yaşadı.

Türk futbolunda son günlerin gündemi olan Fatih Terim konusunda soruları cevaplandıran Tanju Çolak "Fatih Terim İmparator gibi geldi, imparator gibi kaldı, imparator gibi devam etti ama ne yazık ki eleman gibi yollandı. Olayı Fatih Terim'in antrenmanda öğrenmesi de büyük ayıp. Kendisini çağırıp teşekkür edilseydi daha iyi olurdu." dedi.

Erman Toroğlu ise "Pazar günü saat 12.00'de bir haber geldi ki, o an olayın bittiği andır. Televizyonda bunu söyledim ve de bana yalanlama gelmedi." diyerek şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"GENEL MÜDÜR SENİ ARADI, CEVAP VERMEZSEN KOVULURSUN"

"Perşembe günü Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'i telefonla arıyor, Fatih Terim cevap vermiyor. Aradan 20-25 dakika geçiyor, Ünal Aysal bir daha arıyor, Fatih Terim telefona yine çıkmıyor. Ünal Aysal'ın aramasının sebebi ise antrenmana gelip Beşiktaş maçı öncesi moral vermek, futbolcularla sohbet etmek ve o maçın özel primini Fatih hocaya söylemek. Ünal Aysal'a iki defa cevap vermediği için, başkan ardından Fatih Terim'e mesaj çekiyor. Mesaja da cevap gelmiyor. Bildiğiniz gibi son maçta Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1 yeniyor. Maçtan sonra da Ünal Aysal kendi internet sitesinden bir mesaj yayınlıyor. Maçı kazanan futbolcularıma teşekkür ederim. Yani teknik heyete teşekkür etmiyor. Bu olayda bardağı taşıran son damla oldu. Şimdi ben size soruyorum. 'Ben futbolcuyum, Tanju Çolak antrenör, Tanju Çolak bir daha aradı cevap vermedim ve de mesaj atıyor ona da cevap vermiyor. Ne olur? Gönderiler seni. Genel Müdür seni aradı, gideceksin veya cevap vereceksin. vermesen kovulursun"

Erman Toroğlu açıklamasında, "Galatasaray Kulüp Başkanı değişik bir adam. Bizim Türk kafasıyla uyuşmuyor. Adamda Avrupa kafası var. Ünal Aysal diyorki, ' ben bu Galatasaray'a geldim sistemi değiştireceğim. Feneri yenmişim, Beşiktaş'ı yenmişim beni tatmin etmiyor' diyor. Avrupa'da başarılı olmak lazım diyor. 'Buradaki sistemi değiştirmem lazım' diyerek yönetimin başına geliyor. Adam bunları yaparsa başarılı olacak, olamasa zaten çekip gidecek." diyerek sözlerine şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Size şunu söyleyeyim: Ünal Aysal'ın en büyük kazancı şu. 'Ben koltuğa yapışmadım arkadaşım, çeker giderim' diyor. Siz diğer kulüp başkanlarına bakın hepsi koltuğa yapışmışlar. Bi de ağlıyorlar 'beni zorla getirdiler buralara, çoluk çocuğumun paralarını harcıyorum. Git evine oyna çoluk çocuğunla. Bu adamın yok mu çoluk çocuğu. Bu adam 'yapamazsam giderim' diyor. Şimdi 'yapamazsam giderim' diyorsa, kardeşim bu adam Fatih Terimi bırakın, iki sene başarıdan sonra 6 tane yönetim kurulu üyesini çıkardı. 6 tane yönetim kurulu üyesini çıkaran adam, Fatih Terim'i de gönderir ağabey. Sonunda doğruysa başarılı olur, olmasa da çekip gider" dedi.