Skorer Ersen'den çifte garanti

Ersen'den çifte garanti

13.06.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ersen'den çifte garanti

Ersenden çifte garanti


Beşiktaş'ın yeni transferi "6 ayda hem gol kralı, hem de milli olurum" dedi

Kartal Yiğit

Beşiktaş'ın, Almanya'nın Nürberg takımından renklerine bağladığı Ersen Martin, imzadan sonra yöneticilere, "Sizleri mançup etmeyeceğim. Altı ay içinde Milli Takıma seçilir, bu sezon da gol kralı olurum" dedi.
Ersen Martin'in transferinde Van Eck'in büyük rolü olduğunu belirten Transfer Komitesi üyesi ve Asbaşkan Fahrettin Curoğlu, gurbetçi futbolcunun iyi çıkması halinde sözleşmesini iki yıl daha uzatacaklarını söyledi.
Curoğlu, Ersen Martin'in çok iddialı konuştuğunu, milli takıma seçilmesi ve gol kralı olması halinde genç futbolcuya 200 bin mark (yaklaşık 40 milyar lira) ekstra prim vereceklerini de sözlerine ekledi.
Bu arada Galatasaray'ın İstanbulspor'dan Halilagiç, Nesim, Saffet, Mehmet, Ahmet ve Adanaspor'lu Emrah'ı renklerine bağlamasını ilginç bir girişim olarak nitelendirildi. Asbaşkan Fahrettin Curoğlu, Halilagiç konusunda geçtiğimiz haftalarda girişimlerde bulunduklarını, ancak bu önerinin İstanbulspor tarafından kabul edilmediğini belirterek, "İstanbulspor bizden Aydın, Savaş ve Tunç'u istedi. Biz de buna karşılık Halilagiç'i önerdik, olmadı. Galatasaray ile İstanbulspor arasındaki bu sürpriz gelişme dikkatimizi çekti. Ancak bu iki kulübün arasındaki olay bizi ilgilendirmez" ifadesini kullandı.

Kalli'nin imza sıkıntısı

Beşiktaş'ta Amokachi, Del Solar, Ohen ve Sellami'nin yanısıra Fevzi, Alpay ile Ali Eren'in imza atmaması Teknik Direktör Feldkamp'ı sıkıntıya soktu. Yöneticileri telefonla arayan Feldkamp, "Yabancıların yanısıra üç futbolcumuzun imza atmaması beni rahatsız ediyor. Kafamda dördüncü yabancı konusunda çok aday var. Yabancıları göndermeden şu aşamada alacağımız futbolcuya imza attıramayız. Ancak şartlar ne olursa, olsun Amokachi'yi istemiyorum. Kendisi bir an önce gönderin" dedi.

Oktay krizi büyüyor

Beşiktaş'ta Oktay krizi büyüyor. Yöneticiler, taraftarların Oktay'a tepki göstermeleri üzerine, "Eğer Oktay kalırsa, taraftarlar onu rahat bırakmayacak. Bu olay hem Oktay'ı, hem de takımı yıpratır" diye konuştular. Yöneticilerin büyük bölümü "Oktay'ı verelim, Okan'ı alalım" görüşünü ortaya attılar. Bu arada Galatasaray'ın gözden çıkardığı Bülent ile Tugay'ın ismi de gündeme geldi. Ancak her iki futbolcunun da yaşlı olması nedeniyle bu olaya şimdilik sıcak bakılmıyor.


Yazarlar