Fenerbahçe Ersun Yanal'dan hakem tepkisi!

Ersun Yanal'dan hakem tepkisi!

27.04.2019 - 21:39 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu. Medya mensupları toplantıda soru almayacağını açıklayan Ersun Yanal'ı protesto etti.

Ersun Yanaldan hakem tepkisi

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Hiçbirimiz bu sonuca sevinmedik"
Yayıncı kuruluşa konuşan Yanal, "Teknik yorum ve hakem olarak iki başlığa maçı ayırmalıyız. Hiçbirimiz bu sonuca sevinmedik, hatta üzüldük. Sadece 10 kişi kaldıktan sonra oyuncuların tutumunu övebiliriz. Oyunu sonuna kadar bırakmamalarını övebiliriz. Fenerbahçe bunları aşacak, bunlar kalmayacak. F.Bahçe bunlara alışık değil, bu pozisyonda oynamaya alışık değil. Bizim Kayserispor maçıyla MHK değişti. Fenerbahçe bu kadar kolay ve hızlı yıpratılacak takım değil. Bu kadar kolay çıkan kartları ve ortaya konan tavrı hak etmiyor. Bu kartlar geleneksel hale geldi. Yarın büyük ihtimalle medya bölümündeki arkadaşlarımız bu hakem kararlarıyla ilgili açıklama yapacaktır." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Soru alınmamasına medya mensuplarından tepki
Basın toplantısında soru almayacağını söyleyen Ersun Yanal'a medya mensupları tepki gösterdi. Fenerbahçe muhabirleri teknik direktör Ersun Yanal konuştuğunda toplantıyı terk etti.

Sarı-lacivertli hoca toplantıda maçla ilgili "Oynadığımız maç 10 kişi kaldıktan sonra mücadelesi yüksek bir maç oldu. Hepimizi mutlu eden bir sonuç değil. Kazanmak için oynarız. En azından 10 kişiyken yapılan tavır etkileyiciydi. İki başlıkta incelemek lazım" dedi.

Sadık'ın kırmızı kartına tepki gösteren Yanal, "Bu kadar basit kartlarla Fenerbahçe yıpratılacak takım değil. Biz buna alışkın değiliz, bizim genetiğimizde bu yok. Ama bize bu kadar kolay bir şekilde eksik bırakmaya kimsenin hakkı yok. Kamuyla paylaşacağız bu durumu. En hızlı biçimde çözüme kavuşturmak istiyoruz. Bildiğimiz Fenerbahçe'ye dönüşmek için çalışmalarımız olacak" ifadelerini kullandı.