Trabzonspor Ersun Yanal'dan mecburi revizyon

Ersun Yanal'dan mecburi revizyon

01.06.2017 - 12:58 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ligin son haftasında oynayacakları Bursaspor maçında mecburi revizyona gidecek.

Ersun Yanaldan mecburi revizyon

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Bursaspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, mecburi değişime gidecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçında sakatlanan kaleci Onur ve Okay'ın Bursaspor maçına yetişme olasılığı düşük görünüyor. Olcay ve Bero ise kart cezalısı olmaları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Bursaspor maçında teknik direktör Ersun Yanal'ın, Onur'un yerine Esteban'a, Okay'ın yerine ise Medjani'ye şans vermesi bekleniyor.

Bero'nun yerine ise geçtiğimiz hafta kart cezalısı olması nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyen Onazi forma giyecek. Olcay'ın yerine Yusuf Erdoğan'ın forma giymesi bekleniyor.

Hasta olan Yusuf Erdoğan'ın Bursaspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Oyuncunun durumunda ilerleme olmaması halinde ise Yanal'ın genç oyuncu Abdülkadir Ömür'e şans verebileceği belirtildi.

Haberin Devamı


Galibiyete hasret

Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçı da kazanamazsa galibiyet özlemini 6 maça çıkaracak, bu alanda son 5 yılın en kötü dönemini yaşayacak.
Ligin ikinci yarısında oynadığı ilk 10 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve bu süreçte 8 galibiyet ile 2 beraberlik elde eden Trabzonspor, sonraki haftalarda düşüşe geçti. 27’nci haftada ikinci yarıdaki ilk yenilgisini Beşiktaş karşısında alan bordo mavililer, 28’inci hafta mücadelesinde Antalyaspor’u 3-0 mağlup etti ancak sonraki 5 maçı kazanamadı. Bordo mavilier bu süreçte 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak hanesine sadece 4 puan yazdırdı.
EN SON 2014-15 SEZONUNDA
Ligde 5 maçtır galibiyet özlemi çeken Trabzonspor, en son 2014-15 sezonunun ilk 5 haftasında üst üste 5 maç kazanamadı ve bu süreçte 4 beraberlik ve 1 de mağlubiyet elde etti. Bordo mavililer ligin son haftasında Bursaspor karşısında da kayıp yaşaması durumunda üst üste 6 maç kazanamadığı 2011-12 sezonu yakalayacak, bu alanda son 5 yılın en kötü dönemini yaşayacak.
GENÇLER FORMA BEKLİYOR
2016-17 sezonunun son maçında sahasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da sakat ve cezalı oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle genç futbolcular teknik direktör Ersun Yanal’dan forma şansı bekliyor. Bordo mavililerde Olcay ile Bero’nun kart cezalısı, Ibanez’ın ülkesine gitmesi ve Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan Onur ile Okay’ın durumlarının da netleşmemesi üzerine Yanal’ın Abdülkadir Ömür, Abdurrahim Dursun, Uğurcan Çakır ile Yunus Emre Çakır gibi genç isimleri Bursaspor maçı kadrosuna dahil edebileceği kaydedildi.