Teleset Mobilya Akhisarspor Eryüksel'den Fenerbahçe yorumu

Eryüksel'den Fenerbahçe yorumu

25.09.2014 - 12:17 | Son Güncellenme:

Akhisar Belediyespor'a pazar günü takipçisi Fenerbahçe'yle oynanacak maç öncesi Başkan Hüseyin Eryüksel'den uyarı geldi.

Eryükselden Fenerbahçe yorumu

Spor Toto Süper Lig'de ilk üç hafta sonunda 7 puanla liderlik koltuğunda oturan Akhisar Belediyespor'a pazar günü takipçisi Fenerbahçe'yle oynanacak maç öncesi Başkan Hüseyin Eryüksel'den uyarı geldi.

Haberin Devamı

"Herkes ayaklarını yere sağlam basmalı" diyen Eryüksel, "Henüz takımların lige adaptasyon döneminden geçiyoruz. Liderlik koltuğunda oturmamız sezon sonuna kadar zirve yarışında olacağımız anlamına gelmez. Haddimizi bilerek oynamalı, maksimum puanı toplamaya çalışmalıyız" diye konuştu.

Erken form tutan takımların ilerleyen haftalarda sıkıntı yaşayabileceğini dile getiren Başkan Eryüksel, "Ligde ilk 5 hafta ölçü olmaz. Zirveyle düşme hattı arasında sadece 5 puan var. İstatistik yapılabilecek kadar maç oynanmadı. Fenerbahçe karşısında disiplinden kopmadan puan ya da puanlar için mücadele etmeliyiz" dedi. Ligde üçüncü sezonunu geçiren yeşil-siyahlı ekip, daha önce Fenerbahçe ile oynadığı 4 maçta 3 yenilgi, 1 galibiyet aldı. Rakibine 2012-13'te 2-1 ve 2-0'lık sonuçlarla boyun eğen Akhisar Belediyespor, geçen sezon ilk yarıda deplasmanda oynadığı maçı 4-0 kaybettikten sonra rövanşı 3-1 kazandı.