Galatasaray Erzurumspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İlk 11'ler...

Erzurumspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İlk 11'ler...

02.03.2019 - 22:59 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 24. haftanın en kritik maçlarından biri olan B.B. Erzurumspor Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Zirveyi ve düşme hattını yakından ilgilendiren mücadele öncesi her iki takımın taraftarları da Erzurumspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorularının cevaplarını arıyor. İşte zorlu mücadele ile ilgili tüm ayrıntılar...

Erzurumspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda İlk 11ler...

B.B. Erzurumspor Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Lider Başakşehir'i takibinin sürdüren Galatasaray, küme düşme hattından kurtulmak için şiddetle puana ihtiyacı olan B.B. Erzurumspor'a konuk oluyor. İşte mücadele öncesi son gelişmeler ve muhtemel ilk 11'ler...

B.B. ERZURUMSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'de 24. haftanın en önemli maçlarından biri olan B.B. Erzurumspor Galatasaray maçı 3 Mart Pazar günü saat 19:00'da Kâzım Karabekir Stadyumu'nda oynanacak ve mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Zorlu maç beIN Sports HD1 ekranlarından canlı yayınlanacak...

MUHTEMEL İLK 11'LER

B.B. Erzurumspor: Sehic, Schwechlen, Lokman, Egemen, Serkan Kurtuluş, Scuk, İbrahim Akdağ, Obertan, Emrah Başsan, Obertan, Eduok

Galatasaray: Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Mitroglou.

GALATASARAY'DA TEK HEDEF 3 PUAN

Galatasaray takımı, İstanbul'dan özel uçak ile Erzurum Havalimanı'na geldi.

Futbolcuların yanı sıra Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim'in yer aldığı kafile havalimanında sarı-kırmızılı taraftarlarca çiçekle karşılandı.

Havalimanında meşale yakarak sarı-kırmızılı takım lehine tezahüratlarda bulunan taraftarlar, Cengiz, Albayrak, Terim ve futbolculara yoğun ilgi gösterdi.

Taraftarlar havalimanında Fernando Muslera, Mbaye Diagne, Konstantinos Mitroglou, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Luyindama ve Younes Belhanda'nın aralarında olduğu futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Galatasaray kafilesini taşıyan otobüsün güzergahında meşaleler yakarak yolu kesen taraftarlar, Terim ve futbolcular lehine tezahüratlarını sürdürdü.

Sarı-kırmızılı taraftarların araçlarıyla konvoy oluşturup takip ettiği Galatasaray kafilesi, daha sonra meşaleli taraftarların tezahüratları arasında konaklayacakları Palandöken ilçesindeki otele geçti.

Erzurumspor ile Galatasaray arasında yarın Kazım Karabekir Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.