Fenerbahçe Eski dostlar buluştu

Eski dostlar buluştu

02.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karabük’teki mücadele öncesi iki eski dost buluştu. Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut ve Fenerbahçe forveti Emmanuel Emenike bir araya geldi.

Eski dostlar buluştu

Karabük’teki mücadele öncesi iki eski dost buluştu. Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut ve Fenerbahçe forveti Emmanuel Emenike bir araya geldi. 2009-11 yılları arasında Kardemir Karabükspor forması giyen Emenike, eski başkanı Tankut ile hasret giderdi. İkili bir süre sohbet etti.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Şahin izledi

Zorlu karşılaşmayı eski Adalet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin tribünden takip etti. Maçın başlamasına kısa bir süre kala protokol tribününe gelen Mehmet Ali Şahin, önce taraftarları selamladı daha sonra yerine geçti. Şahin, 90 dakikayı statta izledi.

Moussa Sow endişesi

Karşılaşma öncesinde Moussa Sow’un yaşadığı bir sıkıntı endişe yarattı. Isınma hareketleri esnasında Senegalli yıldızın ayak tırnağında sorun meydana geldi. Sağlık görevlileri Sow’un durumunu fark edip, hızlı bir şekilde müdahale etti ve tedavisini gerçekleştirdi. Tecrübeli yıldızın maç kadrosundan çıkacak kadar problemi olmadığı belirtildi.

Çok özel misafirler

Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe maçı öncesinde saha içerisinde özel misafirler yer aldı. 2 Nisan ‘Dünya Otizm Farkındalık Günü’ dolayısıyla karşılaşma öncesinde minik futbolseverler sahaya çıktı. Özel öğretmenler eşliğinde sahaya ayak basan minikler, futbol da oynadı. Taraftarlar da gol atan minik futbolseverleri alkışlarla uğurladı.

Haberin Devamı

Pankart jesti

Fenerbahçeli futbolcular, konuk oldukları Kardemir Karabükspor’a özel bir jest yaptı. Sarı-lacivertliler ısınma hareketleri için sahaya “Karabük’ümüzün ve Kardemir’imizin kuruluşunun 80’inci yılı kutlu olsun” yazılı pankartla çıktı. Bu hareket büyük alkış aldı.

Eski dostlar buluştu

Yazarlar