Galatasaray "ESKİ MELO GERİ DÖNECEK"

"ESKİ MELO GERİ DÖNECEK"

15.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı, Ülker Çocuk Saati programında çocuklarla yaptığı sohbette eski günlerine dönmek için çok çalıştığını söyledi, “Taraftarımızın fazla beklemesine gerek yok. En çok 3-4 hafta içinde istediğim seviyeye gelirim” dedi

ESKİ MELO GERİ DÖNECEK

Galatasaray TV’de yayınlanan Ülker Çocuk Saati programına ailesi ile birlikte konuk olan Felipe Melo, 8-12 yaş arasındaki çoçukların sorularını yanıtladı. Bu sezon henüz golle buluşamayan Brezilyalı futbolcu, “pitbul” sevinci yaşamayı özlediğini söyledi.

Haberin Devamı

Çocukların birbirinden ilginç sorularını içtenlikle yanıtlayan Melo’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

* Gençlerbirliği maçıyla beraber pitbul sevinçlerime geri dönmek istiyorum. Eski Melo’yu görmek için taraftarımızın fazla beklemesine gerek yok. 3 hafta, 1 ay gibi bir süreye ihtiyacım var. Yaz çalışmalarına katılamadığım için fizik olarak henüz istediğim seviyede değilim ancak çok iyi çalışıyorum. En kısa sürede hazır hale geleceğim.
* Futbolcu olmak isteyen çocuklara eğitimlerini kesinlikle tamamlamalarını tavsiye ediyorum. Öğrencilik ve futbolculuğu paralel götürmeleri lazım. Çünkü okulda aldıkları eğitim futbolculukları için de çok faydalı olacak. Sahada çabuk ve zeki olmanız gerekiyor.

Haberin Devamı

‘Fenerbahçe mümkün değil’
* Saha içinde hırslı bir yapım var, ama saha dışında sakin bir insanım. Aileme çok fazla vakit ayırıyorum.
* Çocukken tek hedefim futbolcu olmaktı ve bunun için çok çalıştım.
* Gelecek hakkında konuşmak zor çünkü Juventus ile devam eden bir sözleşmem var. Ancak Galatasaray’a çok iyi uyum sağladım ve burada çok mutluyum. Şu anda kafamda sadece takımın bu sezon Avrupa ve ligdeki başarısı var.
* Ben bir Flamengo taraftarıyım ama ikinci takımım kesinlikle Galatasaray. Geçen sezon bizim için harikaydı ve muhteşem bir şampiyonluk elde ettik. Galatasaray da benim için Flamengo kadar önemli.
* Ben Galatasaraylıyım, kesinlikle Fenerbahçe’de oynamayı düşünmem. Zaten geçen sezon yaşadıklarımızdan sonra bu mümkün de olmaz. Buradaki harika anılarım, arkadaşlıklarım ve oynadığım güzel futboldan sonra ezeli rakibimiz Fenerbahçe’de oynamam söz konusu olamaz.

Yazarlar