Galatasaray Eskişehir'de zirve maçı

Eskişehir'de zirve maçı

28.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda Galatasaray bu akşam deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşaak.

Eskişehirde zirve maçı

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nda 9’ar puanı bulunan Eskişehirspor ile Galatasaray, bugün Eskişehir Attürk Stadı’nda liderlik mücadelesi verecek. Cim-Bom averajla zirvede yer alırken, kırmızı-siyahlılar ise rakibinden koltuğu almak isteyecek. Karşılaşma 20.00’de başlayacak ve müsabakayı Barış Şimşek yönetecek.

Haberin Devamı

Sinan Bolat kesik yedi

Cim-Bom, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve akşam saatlerinde özel uçakla Eskişehir’e uçtu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanda futbolcular, taktik çalışmalar yaptı. Kafileye, sakatlıkları bulunan Semih Kaya ve Burak Yılmaz ile Afrika Uluslar Kupası’nda Kamerun Milli Takımı forması giyen Chedjou’nun yanı sıra, bir çok as futbolcu kadroya alınmadı. Kupa maçlarının kalecisi olarak bilinen Sinan Bolat da götürülmezken, Fernando Muslera, Felipe Melo, Wesley Sneijder, Umut Bulut ve Sabri Sarıoğlu da evde kaldı.

Eskişehirde zirve maçı

Engin’e 150 bin dolar veteran cezası

Galatasaray’da sezon başında kadro dışı bırakılan Engin Baytar’a, veteranlarla birlikte yurt dışına gittiği için 150 bin dolar ceza verildi. Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Engin, çalışmalarını 21 yaş altı takımıyla sürdürüyor. Bu sezon U21 takımı ile 4 maça çıkıp 1 gol kaydeden Engin, geçtiğimiz günlerde Almanya’da turnuvaya katılmıştı. Baytar, bir süre önce alacaklarını tahsil etmek için Galatasaray’a ihtar çekmiş ve sözleşmesinde bulunan maddelerin yerine getirilmediğini ifade etmişti.

Haberin Devamı

‘Unutanın kalbi kurusun’

Galatasaray’ın eski futbolcusu Didier Drogba, instagram hesabı üzerinden özel bir paylaşımda bulundu. Flipagram’da hızlı fotoğraflarla birlikte taraftar tezahüratı da koyan Fildişili futbolcu bir de not yazdı. Bu sezon Chelsea’de oynayan forvet, “İki yıl oldu. Unutmak ne mümkün! Unutanın kalbi kurusun” dedi.

Eskişehirde zirve maçı

Yazarlar