Diğer Eşofman dağıtımı Bursa’dan başladı

Eşofman dağıtımı Bursa’dan başladı

02.03.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milli Eğitim Bakanlığı, P&G ve TMOK işbirliğiyle yatılı bölge ortaokullarındaki 50 bin öğrencinin eşofmanları yenilenmesi kapsamında, Osmangazi’de dağıtım gerçekleştirildi. Kayaklı koşucu Hamza Dursun da etkinliğe katıldı.

Eşofman dağıtımı Bursa’dan başladı

ERKAN AYRAÇ

Haberin Devamı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin, 61 ildeki yatılı bölge ortaokullarında eğitim alan 50 bin öğrenciye eşofman dağıtılmasını kapsayan Olimpik Anneler Projesi’nin ilk etkinliği, Bursa’da gerçekleştirildi. Çocukların spora teşvik edilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve P&G Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirdiği proje kapsamında öğrencilerin spor eşofmanı yenileniyor.

Eşofman dağıtımı için Bursa Osmangazi’deki Turgut Yılmazipek Yatılı Bölge Ortaokulu’nda düzenlenen törene Pyeongchang 2018 Kış Olimpiyatları’nda Türkiye’yi kayaklı koşu branşında temsil eden Hamza Dursun ile birlikte 8 milli sporcunun yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu ve P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu da katıldı.

Haberin Devamı

P&G Türkiye ve Kafkasya Kurumsal İletişim Başkanı Ayça Turgay, “Sağlıklı, özgüveni yüksek nesiller yetiştirmek istiyorsak, çocuklarımızı spora yönlendirmemiz gerekiyor. Farkındalığı artırıcı kampanyalar yürütüyoruz” dedi.