Galatasaray Essien transferi Mancini'ye takıldı!

Essien transferi Mancini'ye takıldı!

21.01.2014 - 16:03 | Son Güncellenme:

Chelsea'nin Ganalı yıldızı Essien ile Kasım ayında transfer görüşmelerine başlayan Galatasaray, Mancini'nin savunmanın merkezine oyuncu istemesi nedeniyle transferi askıya alındı.

Essien transferi Manciniye takıldı

Galatasaray'da Essine iddialarına ilişkin çarpıcı bilgiler ortaya çıktı. Drogba'nın da araya girmesiyle oyuncuyla anlaşma noktasına gelen Galatasaray, Teknik Diektör Mancini'ye takıldı.

Edinilen bilgilere göre Kasım ayında başlayan transfer görüşmelerinde Galatasaray, Essienle prensipte anlaştı.Transferde Drogba'nın önemli rol oynadığı ancak Mancini'nin önceliğinin savunmanın merkezine oyuncu alınması olunca Essien askıya alında.

Son günlerde Gana ve İngiliz basınında sıkça gündeme gelen Essien konusunda Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın "Transfer ciddi bir yol aldık ama Mancini'nin istekleri doğrultusunda askıya aldık dediği" ifade edildi.

Essien'den vazgeçmeyen Galatasaray için konuşulan formüllerden biri de şöyle: Mancini son maçlarda Melo'yu savunmanın merkezinde kullanmaya başladı. Eğer Galatasaray bu bölgeye oyuncu bulmazsa Essien transferini bitirip Selçuk'un yanına Ganalı oyuncuyu yerleştirebilir.

Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olmasına rağmen Chelsea'nın hocası Mourinho'nun Essien'in sarı kırmızılı takıma transferine sıcak baktığı kaydedildİ

Haberin Devamı

(Radyospor)