AntalyaSpor Eto’o zırhla geziyor

Eto’o zırhla geziyor

26.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kırmızı-beyazlı takımın yıldız golcüyü kadrosuna katmasının yankıları dün de devam etti. Sağlık kontrolüne 10 koruma ile gelen ve kentte de 8 güvenlik ile gezen Eto’o’nun sosyal medyadaki takipçisi 3 gün içinde 8’den, 18 milyona yükseldi

Eto’o zırhla geziyor

Süper Lig’e bir yıl aradan sonra geri dönen Antalyaspor’un flaş transferi Samuel Eto’o’nun kente gelişinin coşkusu dün de devam etti. Sağlık kontrolünden geçen yıldız oyuncu hastaneye kulüp yöneticileri ve 10 özel korumayla geldi.
Güvenliklerin oluşturduğu koridordan geçerek içeri giren Eto’o’nun kontrolü, yaklaşık 45 dakika sürdü ve 34 yaşındaki futbolcu hastane kapısında gazetecileri selamlayarak kendisine tahsis edilen VIP araçla ayrıldı. Kentin çeşitli yerlerindeki Antalyaspor Store mağazalarını ziyaret eden futbolcu gezi sırasında da 8 koruma ile dolaşıyor.
Attığı goller ve ortaya koyduğu futbolla dünya yıldızlarının arasında gösterilen tecrübeli golcünün şöhreti Antalyaspor’a transferi ile daha da arttı. Samuel Eto’o’nun sosyal medyadaki 8 milyon olan takipçi sayısı kırmızı-beyazlı takımla anlaşmasının ardından 18 milyona yükseldi.

R10 da geliyor
Öte yandan Antalyaspor Eto’o’dan sonra bir dünya yıldızı Brezilyalı Ronaldinho’yu yarın getiriyor.

Haberin Devamı

İyi niyet elçisi
Antalyaspor ile anlaşan ve bugün imza atacak olan Samuel Eto’o’nun futbolculuğunun dışında bir başka özelliği de takdir topluyor. Yaptığı yardımlarla herkesin alkışını alan ve Afrika’nın iyi niyet elçisi olarak da ünlenen Kamerunlu oyuncunun, Gana Devlet Başkanı John Mahama’yı makamında ziyaret edeceği açıklandı. Eto’o, yapacağı görüşmenin ardından bir süre izin yapacak ve kampa katılacak.

En az 20 gol

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Eto’o’nun Türkiye’deki hedefini açıkladı. TRT Spor’a transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda da bulunan Gencer, “Eto’o Süper Lig’de en az 20 gol atacağını söyledi. Ayrıca kontratında gol krallığı ve şampiyonluk için ayrı bonus istedi. Çalışmalarımız devam ediyor. Transferlerimiz Eto’o ile bitmeyecek” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Servet harcandı

Kulüp tarihi açısından çok önemli bir futbolcuya imza attıran Antalyaspor, Samuel Eto’o için adeta servet ödeyecek. 3 yıllık anlaşma sağlanan Kamerunlu golcüye, yıllık 3.3 milyon euro verileceği ve toplamda maliyetin 9.9 milyon euroyu bulacağı bildirildi. Bütün bu transfer maliyetini sponsor desteğiyle sağlayacak kırmızı-beyazlı yönetim, Eto’o sayesinde ciddi bir gelir de elde edecek. Hem kulüp mağazasında hem de bilet satışından gelir bekleyen Akdeniz ekibi, Hasan Subaşı Tesisleri’ndeki antrenmanlarda da şehre gelen yabancı turistlerden yıldızlar için bilet kesmeyi düşünüyor.

Şehri araştırdı

Antalyaspor’a transfer olmayı kabul eden Samuel Eto’o konusunda önceki gün yaşanan 3 saatlik aksiliğin sebebi belli oldu. Yıldız oyuncunun imaj sponsorları ile menajeriyle görüşmeler yaptığı ve şehri araştırdığı ifade edildi. Kamerunlu yıldızın kırmızı-beyazlı kulübün yeni yapılan tesisleri ve stadı özel olarak incelediği belirtildi.