Galatasaray Evin sahibi yok!

Evin sahibi yok!

09.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Divan Kurulu, olağan haziran ayı buluşmasını Florya’da gerçekleştirecek ama iki kupası kutlanan “evin sahibi” Fatih Terim, bu randevuya gelmeyecek. Terim’in Bodrum’da tatilde olduğu belirtildi.

Evin sahibi yok

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’da 12 Haziran’da yapılacak aylık Divan Kurulu Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşecek ancak “Ev sahibi” Fatih Terim yer almayacak.

Sezon içinde, “Teknik adam olmasam genel kurulda 10 dakika konuşmak çok isterdim” açıklamasını yapan Terim, buna rağmen Florya’da bulunmayacak. Tecrübeli teknik adam ibrasızlıkla sonuçlanan mali kongrenin takım üzerindeki olumsuz etkilerini anlatmak için yapılan konuşmalara dikkat çekmiş, televizyona çıkmak için konuşma yapanları eleştirmişti.

Bu sözlere rağmen Terim ve yardımcılarının çarşamba günü yapılacak toplantıya katılmayacağı öğrenildi. Buna gerekçe olarak teknik adamların tatilde bulunmaları gösterildi. Fatih Terim de ailesiyle beraber Bodrum’da tatil yapıyor.

Haberin Devamı

Kulübün efsane ismi olan Terim’in daha önce konuşmak istediğini söylemesine ve çifte kupanın kazanılmasına rağmen, Florya’da bulunmayacak olması üyeler tarafından sürpriz olarak yorumlandı. Galatasaray’da divan üyeleri, haziran ayı Divan Kurulu’nda Terim’in düşüncelerini merakla bekliyordu. Ancak Divan Kurulu yönetimine böyle bir katılım olmayacağının ön bilgisi verildi.

Sarı-kırmızılılar Florya’da

22. Süper Lig Şampiyonluğu ile Ziraat Türkiye Kupası’nı da kutlayacak.

Yazarlar