Trabzonspor EYVAH EYVAH!

EYVAH EYVAH!

08.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Manisa deplasmanında Akhisar Belediyespor’a üç puan veren Trabzonspor, yeniden sıkıntılı bir sürece girdi. Düşme korkusundan kurtulamayan bordo-mavililer, ligde kalma yolunda son şansını kullanan rakibi karşısında etkili olamazken, Karadeniz ekibini yıkan gol, Gekas’ın ayağından geldi

EYVAH EYVAH

Düşme hattını yakından ilgilendiren maçta, ateş hattında yer alan Akhisar Belediyespor, Trabzonspor’u Gekas’ın golüyle mağlup ederek lige tutundu: 1-0.
19. dakikada Alanzinho’nun sağdan kullandığı korner atışında topa Soner ceza yayı üzerinden sert vurdu. Meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.
28’de Akhisar Belediyespor’dan Bilal korner kullandı. Kale sahasına süzülen topa Bruno kafayı vurdu. Top üst ağlarda kaldı.
38’de Merter’den kaptığı topla Akhisar ceza sahasına giren Zokora bir anda kaleci Oğuz’la karşı karşıya kaldı. Arkadan yetişen Bilal gole izin vermedi.

Haberin Devamı

EYVAH EYVAH

Son çırpınış fayda etmedi
53. dakikada Ahmet Cebe’den aldığı pasla sağdan Trabzonspor ceza sahasına giren Kerem’in sert şutunda Onur başarılıydı.
74’de Güray’ın nefis ara pasıyla Trabzon ceza sahasında buluşan Gekas, Bamba ve Zokora’dan sıyrıldı. Yere düşerken zor pozisyonda vurdu ve topu Onur’un sağından ağlara gönderdi: 1-0.
90+4’te Olcan’ın penaltı noktası üzerinden mutlak gollük kafasında Oğuz topu bloke etti ve ev sahibi soyunma odasına 1-0 galip gitti.

Bir başka golcü

Akhisar Belediyespor’da maça yedek kulübesinde başlayan, 61. dakikada oyuna giren Gekas, bu sezon 9 maçta 7 gol kaydetti. Geçen sezon da devre arasında Samsunspor’a transfer olan Yunan golcü, 11 maçta 8 gol kaydetmişti. Gekas Süper Lig’de toplamda 20 maça çıkıp, 15 gol attı ve maç başına 0,75 gol ortalaması yakaladı.

Haberin Devamı

Centilmence karşılaştılar!

Maç öncesi Akhisarlılar konuk takım seyircisine, “Hoşgediniz” diye tezahürat yaptı, Trabzonlular da karşılık olarak, “Akhisar” diye gösterilerde bulundu. Akhisar’dan 10 otobüs, 30 midibüs ve özel araçlarıyla gelen yaklaşık 3 bin 500 futbolsever yeşil-siyahlı ekibe destek verirken, Gediz kale arkasında ise 2 bin 500 kadar Trabzonsporlu taraftar vardı.

Dış sahada kazanamıyor

Trabzonspor, Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son 7 maçta 6 kez sahadan yenik ayrıldı. Bordo-mavililer, bu süreçte sadece son sıradaki Mersin İdman Yurdu’nu 1-0 yenip, sırasıyla İstanbul Büyükşehir Belediye’ye 2-1, S.B.Elazığspor’a 3-1, Sivasspor’a 2-0, Kasımpaşa’ya 2-0, Bursaspor’a 3-2 ve Akhisar Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

Yazarlar