Beşiktaş Eyvah forvet kalmadı

Eyvah forvet kalmadı

03.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in bitimine 7 maç kala Portekizli yıldız sol arka adale zarındaki yırtık nedeniyle 6 haftayı kaçıracak. Senegalli golcü ise çekme ve zorlanmaya bağlı ödemden dolayı 2 hafta süreyle yeşil sahalardan uzak kalacak

Eyvah forvet kalmadı

ERDAL CÖMERT

Haberin Devamı

MERSİN deplasmanından 3 puanla dönen Beşiktaş’a 2 kötü haber geldi... Hugo Almeida 6, Mamadou Niang ise 2 hafta yok...
2. yarının ilk maçı olan İstanbul BŞ karşılaşmasında sakatlandıktan sonra 1 hafta dinlenip Karabük önünde erkenden sahalara dönen ve mücadelenin 16. dakikasında rahatsızlık yaşayan Almeida, 2 ay sonra ilk kez Mersin’de 11’de saha çıkmıştı. Ama 12. dakikada attığı bir depar sırasında sekmeye başlayan Almeida oyundan çıkmak durumunda kalmıştı.
KULÜP doktoru İsmail Başöz, dün MR’ı çekilen Portekizli yıldızın, sol arka adalesi zarında çıkan yırtık nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. 15 gün içinde Portekiz, İsrail, Azerbaycan ve Fethiye’ye gidip yorucu seyahatler yapan tecrübeli golcünün sakatlık sebebi olarak fazla kiloları ve vücut anatomisi gösterildi.

AYBABA NE YAPACAK?
MERSİN maçının 86. dakikasında sakatlanan Kartal’ın diğer santrforu Niang da 2 hafta yok. Başöz, yaptığı açıklamada Senegalli yıldızın sol arka adalesinde çekme ve zorlanmaya bağlı ödem olduğunu ifade etti.
BU haberlerin ardından şimdi en büyük soru işareti teknik direktör Samet Aybaba’nın ne yapacağı. Mustafa Pektemek elinde kalan tek gerçek santrfor ama o da 7.5 aydır hiçbir resmi maçta oynamadı. Daha önce genç Sinan Kurumuş ve Filip Holosko’yu ileri uçta oynatsa da beklediği verimi alamayan Aybaba’nın nasıl bir seçim yapacağı merak konusu.

Yazarlar