Basketbol F.Bahçe, Siirt Karması ile maç yaptı

F.Bahçe, Siirt Karması ile maç yaptı

15.10.2012 - 19:39 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, Siirt Karması ile dostluk maçı yaptı.

F.Bahçe, Siirt Karması ile maç yaptı

Siirt 14 Eylül Spor Salonu’nda 20 dakika süren müsabakada AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören de forma giydi. Fenerbahçe Ülker’in oyuncularından Mike Batiste, Emir Preldzic ve Ömer Onan da Siirt Karması’nda oynadı.

Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın yanı sıra eski yöneticiler Nihat Özdemir ve Murat Özaydınlı da izledi. Maçtan önce Yıldırım ve Özdemir sahaya inerek basket attı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, müsabakadan önce Aziz Yıldırım’a üzerinde ”Fenerbahçe Spor Kulübü” ve ”Aziz Yıldırım” yazan battaniye verdi. Sarı lacivertlilerin eski başkan vekili Nihat Özdemir’e de battaniye hediye edildi.

Taraftarın yoğun ilgisi altında oynanan maçta, Aziz Yıldırım salona geldiğinde bir süre taraftarlar ”Alex” lehine tezahüratta bulundu.

Bu arada maçtan önce sarı lacivertli basketbolcular, taraftarlara üzerinde imza ve fotoğrafları bulunan kartlar dağıttı.

Siirt’te sarı lacivertli kulübün sosyal etkinlikleri kapsamında bulunan Fenerbahçe Ülker, bugün özel uçakla İstanbul’a dönecek.

Yazarlar