Basketbol F.Bahçeli basketçiler kupayı Başkan Aziz Yıldırım'a götürdü

F.Bahçeli basketçiler kupayı Başkan Aziz Yıldırım'a götürdü

12.02.2013 - 17:53 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, finalinde Galatasaray MP'ı 63-57 mağlup ederek kazandığı 2012-2013 Sezonu Spor Toto Türkiye Kupası'nı kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere götürdü.

F.Bahçeli basketçiler kupayı Başkan Aziz Yıldırıma götürdü

Kulübün bugün yapılan yönetim kurulu toplantısını ziyaret eden Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı oyuncuları ile teknik ve idari yetkilileri Eskişehir'de havaya kaldırdıkları Türkiye Kupası'nı başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine verdi. Toplantıda tüm yöneticiler ile birlikte kulüp CEO'su H. Hasan Yılmaz da yer aldı.

Haberin Devamı

Oyuncuların kupayı kendisine verirken bir konuşma yapan başkan Aziz Yıldırım, "Söz vermiştiniz, sözünüzü tuttunuz. Şimdi hepinizi tebrik ediyorum. Kazanıp kaybetmekten ziyade önemli olan takım olabilmek ve mücadele etmek. Siz bunu da gösterdiniz. Bu mücadelenizi Euroleague'de de sürdürmenizi istiyorum. Buradan şahsında Murat Ülker'e ve Ülker Grubu'na da teşekkür etmek istiyorum. Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı kazandırarak, sizlerin orada mücadele etmesini sağladılar. Maddi ve manevi olarak bize çok büyük desteklerde bulunuyorlar. Ümit ediyorum ki bu beraberlik uzun süre devam eder." diye konuştu.

Başkan vekili Abdullah Kiğılı ise "Çocuklar, kupayı kazandığınız için hepinizi tebrik ediyordum Özellikle Galatasaray karşısında aldığınız galibiyet, bizi son derece mutlu etti. Başarılarınızın devamını diliyorum. Darısı diğer kupaların başına diyorum." dedi.

Haberin Devamı

Ziyarette konuşan Fenerbahçe Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü Kemal Dinçer de "Bizi iyi ve kötü günde desteklediniz ve her zaman arkamızda oldunuz. Rahat bir ortamda çalışmamızı sağladınız.Bunun için oyuncularım adına size ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bu ilk kupamız. İnşallah bunun devamını size getireceğiz." şeklinde konuştu.

Takım Menajeri Serdar Apaydın da "Bizle yapmış olduğunuz toplantı, bizim takım olmamızı sağladı" derken, Takım Kaptanı Ömer Onan ise "Size söz vermiştik, bu sözümüzde durduğumuz için mutluyuz. İnşallah diğer kupaları da kazanıp tekrar sizi burada ziyaret etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Türkiye Kupası ile birlikte çekilen fotoğrafla sona erdi.