Fenerbahçe F.Bahçeli Berke'den 'Gelecek sezon' mesajı

F.Bahçeli Berke'den 'Gelecek sezon' mesajı

28.06.2019 - 18:38 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Berke Özer, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla gelecek sezon da takımda olacağının sinyalini verdi.

F.Bahçeli Berkeden Gelecek sezon mesajı

Skorer - Sarı lacivertli takımın transfer gündemindeki kaleci Altay Bayındır'ın kadroya dahil edilmesi halinde başka bir takıma kiralanması veya satışı gündemde olan Berke Özer'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Haberin Devamı

Genç kaleci sosyal medya üzerinden geçtiğimiz sezon U-21 takımında forma giydiği maçlardan oluşan bir kolaj video yayınladı.

Bu videonun açıklamasına da "2019-2020 Yükleniyor" yazan Berke, transfer iddialarına karşılık yeni sezonda da takımda olacağının bir nevi sinyalini vermiş oldu.

Videonun altına Fenerbahçeli taraftarlar tarafından binlerce beğeni ve yorum gelirken, genel kanı "Bu takımın birinci kalecisi sen olacaksın" üzerinde yoğunlaştı.

Fenerbahçe'de şu an kaleci olarak sözleşmesi devam eden Harun Tekin, Erten Ersu ve Carlos Kameni var. Kaptan Volkan Demirel'le sözleşme uzatıp uzatılmayacağı belirsizliğini korurken, olası bir Altay Bayındır transferinde de Berke Özer'in takımdaki rolü şekillenecek.