Basketbol F.Bahçeli yıldız G.Saray'la anlaştı!

F.Bahçeli yıldız G.Saray'la anlaştı!

08.10.2014 - 23:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin ABD'li yıldızı Cappie Pondexter, Galatasaray'ın teklifini kabul edeceğini söyledi.

F.Bahçeli yıldız G.Sarayla anlaştı

Galatasaray, 4 yıl Fenerbahçe forması giyen ABD'li yıldız basketbolcu Cappie Pondexter ile anlaştı. Bu transferi oyuncunun bizzat kendisi sosyal medya üzerinden açıkladı.

Haberin Devamı

Kadın basketbolundaki rekabetleriyle adlarını Avrupa'nın en tepesine yazdıran Galatasaray ile Fenerbahçe, transferde bir kez daha karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, eski oyuncuları Tina Charles'ı renklerine bağlayan sarı-lacivertli ezeli rakibine aynı şekilde karşılık verdi ve sarı-lacivertli taraftarlarında çok sevdiği bir isim olan Cappie Pondexter ile anlaştı.

Fenerbahçe'de iki ayrı dönemde toplam 4 yıl forma giyerek büyük başarılar kazanan Amerikalı oyun kurucu Cappie Pondexter, yeni sezonda Galatasaray için ter dökeceğini kendine ait olan Twitter sayfasından duyurdu. 31 yaşındaki yıldız basketbolcu en son WNBA'de New York Liberty forması giydi.

Geçen 2 buçuk sezonda Fenerbahçe forması giyen ABD'li yıldız basketbolcu Cappie Pondexter'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter'da kendisine sorulan "Galatasaray'ın teklifini kabul edecek misin?" şeklindeki soruya "Evet" cevabı vermesi büyük yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

Cappie Pondexter kimdir?

7 Ocak 1983 yılında California'da dünyaya gelen ve Chicago'da büyüyen Cappie Pondexter, WBNA'de New York Liberty forması giyiyor. WBNA'de normal sezonua verilen arada Avrupa'daki takımlara gelerek kariyerlerini devam ettiren ABD'li oyunculardan olan Pondexter, 2006 yılında ilk olarak Türkiye macerasına Fenerbahçe ile başladı. Burada 2 yıl forma giymesinin ardından Rusya'nın yolunu tuttu. 2011/2012 sezonunun ortasında yeniden sarı-lacivertli formayı giyen Pondexter, Fenerbahçe'nin kazandığı başarılarda büyük pay sahibi oldu.