Basketbol F.Bahçe'yi Barış sırtladı

F.Bahçe'yi Barış sırtladı

07.04.2013 - 20:10 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Ülker, Barış Ermiş'in kariyer rekoru kırdığı maçta rakibini zor da olsa mağlup etti.

F.Bahçeyi Barış sırtladı

Beko Basketbol Ligi'nin 25. haftasında Hacettepe Üniversitesi'ni ağırlayan Fenerbahçe Ülker, Barış Ermiş'in kariyer rekoru kırdığı maçta rakibini 81-76'lık skorla yendi.

Ligin son sırasında bulunan Hacettepe Üniversitesi, Fenerbahçe Ülker Sports Arena'daki maçta rakibini son dakikalara kadar zorlarken, karşılaşmayı 27 sayı ile tamamlayarak ligdeki kariyer rekorunu kıran ayrıca 10 da asist yapan Barış Ermiş, etkili performansıyla galibiyeti getiren isim oldu.

Ankara ekibinde 24 sayı bulan Polat Kaya ve 21 sayı-7 ribaundla maçı tamamlayan Ricardo Marsh ise galibiyet için yeterli olmadı.

Ricardo Marsh ile mücadelenin ilk dakikalarında skor üstünlüğünü eline alan Hacettepe Üniversitesi, ilk çeyreği 12-15 önde tamamlarken ikinci periyotta Kaya Peker'in art arda bulduğu basketlerle bir tempo yakalayan Fenerbahçe Ülker, devreye 32-28'lik üstünlükle girdi. İkinci yarıda yeniden öne geçmeyi başaran Hacettepe Üniversitesi, final periyoduna 56-57'lik skor avantajı ile girerken Barış Ermiş'in durdurulamaz performansı ile yeniden toparlanan sarı-lacivertliler, maçtan 81-76 galip ayrıldı.

Yazarlar