Fenerbahçe Fadıl Vokrri hayatını kaybetti!

Fadıl Vokrri hayatını kaybetti!

09.06.2018 - 12:39 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin eski yıldızlarından Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Fadıl Vokrri, vefat haberiyle futbol dünyasını yasa boğdu.

Fadıl Vokrri hayatını kaybetti

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Kosova futbolunun efsanesi Fadıl Vokrri hayatını kaybetti. Futbol dünyasını yasa boğan vefat haberi, bu sabah saatlerinde öğrenildi.

Kosova kaynaklı haberlerde, sabah saatlerinde kalbinden sıkıntı yaşayan ve hastanaye kaldırılan Vokrri, yaşamını yitirdi.

57 yaşındaki Fadıl Vokrri’nin ölüm haberi Kosova’da büyük bir üzüntüyle karşılandı. Kosov Futbol Federasyonu Başkanı olan Vokrri, ülkesinin UEFA’nın 55. Üye ülkesi olmasını sağlamıştı.

Vokrri aynı zamanda ülkemizde Fenerbahçe formasını 1990-1992 yılları arasında giymiş ve 43 maçta 13 gol atmıştı.

TFF ve Fenerbahçe'den başsağlığı mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe Kulübü, vefat eden Kosova Futbol Federasyonu Başkanı ve 1990-1991, 1991-1992 sezonlarında Fenerbahçe forması giyen Fadıl Vokrri için taziye mesajı yayımladı.
TFF'den yapılan açıklamada, Fadıl Vokrri'nin başkanlığı döneminde Kosova ile Türkiye arasında kurulan sıcak iş birliği ile birçok projenin hayata geçirildiği belirtilerek, "Fadıl Vokrri'nin vefatı nedeniyle derin üzüntümüzü belirtir, ailesi, sevenleri, Kosova ve dünya futbol ailesine başsağlığı dileriz." ifadesi kullanıldı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan başsağlığı mesajında ise şöyle denildi: "Acılarını en içten duygularımızla paylaştığımız hayatını kaybeden Fadıl Vokrri'nin ailesi ve yakınlarına taziye dileklerimizi iletiyor, başta camiamız olmak üzere Vokrri'nin tüm sevenlerine ve Kosova halkına başsağlığı ve sabır diliyoruz."

Haberin Devamı

Fadıl Vokrri hayatını kaybetti