NBA Falcao Atletico'yu kurtaramadı

Falcao Atletico'yu kurtaramadı

11.02.2013 - 00:06 | Son Güncellenme:

Arda Turan'ın ikinci yarıda oyuna girdiği maçta Atletico Madrid ligin flaş ekiplerinden Rayo Vallecano'ya 2-1 mağlup oldu ve Real Madrid'le arasındaki puan farkı dörde düştü.

Falcao Atleticoyu kurtaramadı

La Liga'nın 23. haftasında Rayo Vallecano, zirve adaylarından Atletico Madrid'i mağlup ederek rakibine önemli bir darbe indirmiş oldu. Arda Turan, maçın ikinci yarısında forma giydi.

Ev sahibi ekip mücadeleye çok hızlı girdi. Henüz 3. dakikada Piti'nin pasında Lass ceza sahası içinden sol ayağıyla şutunu göndererek topu filelere yolladı ve skoru 1-0 yaptı.

13. dakikada Ateltico Madrid beraberlik golüne yaklaştı. Adrian'ın ortasında Falcao'nun kafa vuruşunda top dışarı gitti. 18'de bu defa Adrian'ın kafa vuruşundan sonuç çıkmadı.

Maçın 32. dakikasında ev sahibi farkı ikiye çıkaran golü buldu. Lass'ın ortasında Leo ceza sahası içinde sağ ayağıyla topu filelere göndererek skoru 2-0'a getirdi. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında Rayo üstün olmanın getirdiği avantajla savunmasını sağlam tutarken Atletico Madrid ise bir türlü beklediklerini gerçekleştiremedi.

52. dakikada Juanfran'ın yaptığı ortada Falcao'nun kafa vuruşunda kaleci başarılıydı. 62. dakikada Gabi'nin pasında Koke bir fırsat yakaladı ama savunma araya girdi.

63. dakikada Arda'nın pasında Filipe Luis'in sol çaprazdan yaptığı vuruş kalecide kaldı. 80'de bu defa Falcao ceza sahası sağ çaprazından şansını denedi ama yine başarılı olamadı.

Atletico maçın son dakikasında Falcao ile golü buldu ama Rayo Vallecano mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Atletico Madrid ile üçüncü sıradaki Real Madrid arasındaki puan farkı üçe inmiş oldu.

Haberin Devamı

(Goal)