Galatasaray Fark yememek için gitmiyoruz

Fark yememek için gitmiyoruz

19.10.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mustafa Cengiz, Türkiye ve Galatasaray'ı doğru temsil etmesi için bazı branşları beklettiklerini açıkladı.

Fark yememek için gitmiyoruz

G.Saray Başkanı, Milliyet’in manşetine taşıdığı Su Topu Takımı’nın Şampiyonlar Ligi’ne gitmemesi konusunu ima ederek, “Mesele 3-5 kuruş değil, bir sistem meselesidir. Uluslararası arenalara daha sağlıklı çıkmak, fark yememek için yapılanma içindeyiz” dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Düşler Vadisi Riva projesinin tanıtım toplantısında kulübün mali durumundan alınan kararlara, CAS başvurusundan UEFA’dan bekledikleri sonuca kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.
İlk olarak bazı branşları beklettiklerini kabul eden sarı-kırmızılı kulübün patronu, “Biz toprağın nadasa geçmesi gibi yönetim olarak sportif, mali ve idari olarak büyük bir yapılanma içindeyiz. Bu yapılanma içerisinde bazı branşları bekletiyoruz. Bazı branşların uluslararası arenalara daha sağlıklı çıkması, fark yememesi, Türkiye ve Galatasaray’ı doğru temsil etmesi için bekletiyoruz. Bununla ilgili bazı haberler görüyoruz, üzülüyoruz. Mesele 3-5 kuruş deği, bir sistem meselesidir” dedi.
UEFA’dan ceza beklemediklerini, ancak zamanın ne göstereceğini de göremediklerini sözlerine ekleyen Başkan Cengiz, “Herkes bir şeyler söylüyor, ahkam kesiyor. Yaklaşık 3,5 ay önce UEFA ile anlaşmayı yaptık. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Kendi topumuzu oynuyoruz. Stratejimiz var ve ona göre hareket ediyoruz. Ceza beklemiyoruz fakat büyük konuşmamak lazım. Ne olacağını zamanla göreceğiz. Hukukçularımız yabancı. Yakın zamanda konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yazarlar