Galatasaray Fatih Terim: "Bu oyun bize yakışmadı"

Fatih Terim: "Bu oyun bize yakışmadı"

03.03.2019 - 21:27 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Bu oyun bize yakışmadı

Süper Lig'de BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Pes edecek değiliz"

"Pes edecek değiliz, sonuna kadar devam edeceğiz. Galatasaray'ın tavrı da, tarzı da budur. Bize olanlar herkese olabilir veya herkese olan bize olabilir."

"Bu oyun, bu mücadele bize yakışmadı"
"Erzurumspor'u tebrik ediyorum, bizden iyi mücadele ettiler. Hiç pozisyon yokken, kaleye gelmemişken neredeyse, gol yedik. Bu da oyuncuların sahada yapmak istediklerini etkiliyor. Ondan sonra kazanabilirdik de, kaybedebilirdik de. Bu oyun, bu mücadele bize yakışmadı."

"Yapılmaması gereken ne varsa, onu yaptık"
"Ne olursa olsun, burası Galatasaray Kulübü. Çıkan arkadaşlarımızın bazılarının gereğini yapması gerekirdi. Ne bu golü yemek bize yakışır, ne de oyun hiç hoşuma gitmedi benim. Mücadele ve oyun hoşuma gitmedi. Yapılmaması gereken ne varsa, onu yaptık. Yapacak bir şey yok."

Haberin Devamı

Mehmet hoca ve oyuncularını tebrik eden Terim, "Skoru iki puan kaybı olarak görüyorum. Oyundan da mücadeleden de memnun değilim. Kazanabilirdik, sonunda kaybedebilirdik. Hiç daha kaleye gelmemişken eğer gol yerseniz oyun anlayışınız, geriye düştükten sonra sadece oyun anlayışınız değil başka şeyler de değişiyor. Zamanında golü bulduk ama golden sonrasını getiremedik, Maçı 2-1 kazansaydık da oyundan, mücadeleden memnun olmadığımı söyleyecektim” dedi.
Maç saatiyle ilgili yaşanan tartışmalara da değinen Terim, “Bizim adımıza hiçbir münakaşa yaşanmadı. Olayı başka yere çekmenin bir manası yok. Yani federasyonun her verdiği karar doğru mu? Buna çok itiraz ettiniz, bunu anlamadım. Erzurum’da sabah, akşam, öğlen oynadık, oynamaya devam edeceğiz. Ama birden bire herhalde hoşlarına gitti. Sahanın orta kısımları fena değildi, kale önleri kötüydü. Hava da, saha da oynamaya elverişliydi. Biz kulüp olarak saat değişikliği olursa daha mantıklı olur dedik. Yoksa şu münakaşayı yapanlar veya altını ısıtanlar bizim iki gün sonra, 48 saat sonra gelirken Avrupa’dan dönüp maç oynadığımız saatleri yapmıyorlar. Erzurum’la, Erzurumspor’la, sahayla işimiz yok. tam tersi her sahada oynarız, kaybedersek tebrik eder gideriz” diye konuştu.
Terim ve muhabir arasında diyalog
Muhabirin "8 puanlık farkın kapanacağını düşünüyor musunuz?" sorusuna Fatih Terim, "Siz düşünüyor musunuz? dedi. Muhabir, "Böyle giderse düşünmüyoruz" yanıtını verince Terim, "Böyle giderse 8 puan farkı kapanır mı diye sormuyorsunuz ama. 8 de kapanır 18 de kapanır. 30 puan var alınacak" ifadelerini kullandı.
Diagne’nin adaptasyon sürecinde olduğunu ifade eden Terim, “Sakatlıktan çıktı. Puan kayıplarında oyuncu kaybedenlerden değiliz, puanı kaybederiz ama oyuncuları kaybetmeyiz. Diagne de başkası da bizim oyuncumuzdur. İyi oynamamış olabilir. Daha çok maçımız var, onlar da oynayacaklardır” diye konuştu.

Haberin Devamı