Galatasaray Fatih Terim'den Selçuk İnan'a ret!

Fatih Terim'den Selçuk İnan'a ret!

12.09.2013 - 15:48 | Son Güncellenme:

Milli takımlardan dönen futbolcularıyla Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da Selçuk İnan'ın sakatlığı teknik heyetin canını sıktı.

Fatih Terimden Selçuk İnana ret

Milli takımın romanya ile yaptığı maçta sakatlanan ve sakat sakat karşılaşmayı tamamlayan Selçuk İnan'da ileri derece ödem tespit edildi.

Haberin Devamı

Maç gününe kadar iyileşebileceğini ve özel bir bandajla oynayabileceğini teknik direktör Fatih Terim'e ileten milli futbolcunun bu isteği kabul edilmedi.

Teknik direktör Fatih Terim Selçuk İnan'ı Real Madrid maçı için düşündüğü ve riske etmek istemediği belirtildi.

Galatasaray'da forma giydiği son iki sezonda önemli başarılara imza atan Selçuk İnan, ilk sezonu olan 2011'den bu yana sadece 4 maçta forma giyememişti.

Teknik direktör Fatih Terim'in, Selçuk İnan'ın yerine Medical Park Antalyaspor maçında Engin Baytar'ı oynatması bekleniyor.

Galatasaray'ın yeni transferi Bruma'nın da Medical Park Antalyaspor maçında kadroda olması beklenirken, tribüne çıkacak yabancı futbolcuların maçtan önce kesinleşecek.

Haberin Devamı

Öte yandan Türkiye A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, Portekiz medyasında tam sayfa haber oldu.

Milli takımın Romanya karşısında aldığı galibiyeti sayfalarına taşıyan Portekiz'in Maisfutebol gazetesi, "Fatih Terim, bir imkansızı başarmak için yola çıktı" başlığını kullandı. Gazete, milli takımda Terim faktörünün, 1996 ve 2008 yıllarında başarıyla sınavdan geçtiğini, 2014 Brezilya Dünya Kupası için de işleyebileceğini vurgulayarak, Türklerin Andorra ve Romanya galibiyetleri ile bunun sinyalini verdiğini yazdı.

Maisfutebol gazetesi, Türk Milli Takım'ın Play-Off'lara kalması halinde bunun bir mucize olacağını da hatırlatarak, "Şayet gerçekleşirse, adı da Fatih Terim mucizesi olur" ifadesini kullandı. Gazete ayrıca, Terim 'in UEFA'nın internet sayfasında çıkan sözlerine atıfta bulunarak, "Türkleri belki bir mucize bekliyor, ancak hocanın dediği gibi bunun gerçekleşmesi için bazı faktörler var. En başında da çok çalışmak geliyor" yorumunda bulundu.

(LigTV)