Galatasaray Feghouli büyük katkı yapacak

Feghouli büyük katkı yapacak

31.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mariano yakından tanıdığı Cezayirli yeni transferin Galatasaray'da başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

Feghouli büyük katkı yapacak

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı sağ beki, Feghouli’nin çok iyi bir oyuncu olduğunu ifade etti, “Kendisini İspanya’dan biliyorum. Takıma büyük katkı yapacaktır. Galatasaray’a kupalar kazanmak için geldim. Taraftarımız bizi beklesin. Yeni sezonda hem ofansif hem defansif olarak iyi bir takım izleyecekler” dedi.

Galatasaray’ın Sevilla’dan kadrosuna kattığı Mariano, Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında kupalar kazanmak için sarı-kırmızılı takıma geldiğini ifade etti.

Güzel bir kamp dönemi geçirdiklerinin altını çizen Brezilyalı sağ bek, “Hedefimiz ligin ilk maçına hazırlanmak. Herkes elinden geleni yapıyor. Lige iyi başlayıp o şekilde de devam etmek istiyoruz” dedi. Birçok konuda görüşlerini paylaşan Mariano şunları söyledi:

Haberin Devamı

-Hedeflerde bir şaşma yok. Şampiyonluklar, kupalar kazanmak için geldim. Geçmişteki hedeflerim neyse Galatasaray’da da hedef aynen devam edecek. Yeni sezonda taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz.

‘Hedefim çifte kupa’

- UEFA Avrupa Ligi’nden elenmemize üzüldüm. Mutlaka devam etmek isterdik. Şu an için lige odaklanmak gerekiyor. Ligi şampiyonluğu ve Türkiye Kupası ana hedefimiz. Bu sene şampiyon olup seneye Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek istiyorum.

-Kısa bir süre önce geldim. Maicon ve Muslera bana çok yardımcı oluyor. Adaptasyon sürecini kısa sürede atlatmaya çalışıyorum. Hedefim bu süreci en kısa sürede sonlandırıp takıma katkı sağlayabilmek.

-Feghouli’nin çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Zaten kendisini İspanya’dan da tanıyorum. Gelirse büyük katkı sağlayacaktır. Kamera önünde biraz utangacım. Gülmediğimi düşünmenizin nedeni bu. Arkadaşlarımla olduğumda ise çok eğlenceli bir insanım.

‘Tudor iyi bir hoca’

Tempolu antrenmanlar yapıyoruz. Sezon boyunca fiziksel açıdan bir sıkıntı yaşamamalı ve iyi bir başlangıç yapmalıyız. Hedeflerimize ulaşmak için iyi bir kamp dönemi geçirmemiz gerekiyor. Taraftarımız bizi beklesin. Hem ofansif hem de defansif olarak beraber oynayan bir Galatasaray izleyecekler. Bizi desteklemeye devam etsinler.

-Her hocada biraz çılgınlık vardır. İspanya’daki hocamın bana katkısı çok oldu. Bendeki yeri ayrıdır. Igor Tudor ile sadece 2 haftadır çalışıyoruz. Zaman geçtikçe daha iyi tanıyacağım. İlk izlenimim iyi bir antrenör olduğu.

Haberin Devamı

‘Sabri’yi duydum’

Mariano, Galatasaray’da uzun yıllar sağ bek pozisyonunda görev yapan Sabri Sarıoğlu hakkındaki düşüncesinin sorulması üzerine, “Sabri’nin ismini duydum ama çok yakından tanımıyorum. İspanya’da oynarken Türkiye ligini çok takip edemiyordum. Ben Galatasaray’a neler verebilirim ona bakıyorum. Uzun yıllar sağ bekte görev almak istiyorum” yorumunu yaptı.
‘Teklifi 2. kez düşünmedim’
Brezilyalı futbolcu, Avrupa’dan ciddi teklifler almasına rağmen Galatasaray’ı tercih ettiğini dile getirdi. Mariano, “İtalya ve İspanya’dan bazı teklifler vardı. Galatasaray’dan teklif aldıktan sonra ikinci kez düşünmedim bile. Galatasaray çok büyük, önemli tarihe sahip, Avrupa’da şampiyonluklar kazanmış bir kulüp. Açıkçası diğer teklifler dışarıda kaldı ve hemen kabul ettim” dedi.

Yazarlar