Fenerbahçe Fenerbahçe, Bilal Başacıkoğlu için girişimlere başladı

Fenerbahçe, Bilal Başacıkoğlu için girişimlere başladı

03.01.2018 - 09:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe sezon başında çok ilgilenmesine rağmen transfer edemediği Feyenoord’da oynayan kanat oyuncusu Bilal Başacıkoğlu için yeniden girişimlere başladı.

Fenerbahçe, Bilal Başacıkoğlu için girişimlere başladı

Sol bek için arayışlarını sürdüren Sarı-Lacivertli yöneticiler diğer yandan da bir kanat oyuncusu da transfer etmeyi planlıyorlar. Bunun için de rota tanıdık bir isme çevrilmiş durumda. Sezon başında transferi gündeme gelen ancak Feyenoord’un yeniden sözleşme imzaladığı Bilal Başacıkoğlu için nabız yoklanmaya başlandı. Genç oyuncu sözleşme yenilemesine rağmen sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamadı ve sadece 5 lig maçında 95 dakika sahada kaldı. Bu görüntü karşısında hem Bilal hem de Feyenoord kulübü bu transfere sıcak bakıyor. Fenerbahçe yönetimi Bilal’i sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor.

Haberin Devamı

KAYSERİSPOR DA PEŞİNDE

Bu arada Bilal Başacıkoğlu'nu transfer etmek isteyen tek kulüp Fenerbahçe değil. Bu sezon ligin ilk yarısında müthiş bir performans yakalayan Kayserispor da genç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Ayrıca bazı Avrupa kulüpleri de Bilal için devrede. Kısacası Fenerbahçe Bilal için son derece ısrarcı olmasına rağmen transfer hiç de kolay olmayacak. (Habertürk)