Fenerbahçe Fenerbahçe, Deniz Türüç ile anlaştı! İşte bonservisi...

Fenerbahçe, Deniz Türüç ile anlaştı! İşte bonservisi...

02.08.2019 - 20:02 | Son Güncellenme:

İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç için Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıkladı. Açıklamadan kısa süre sonra Fenerbahçe kulübü de Deniz Türüç'ü resmen duyurdu. İşte yıldız futbolcunun bonservisi...

Fenerbahçe, Deniz Türüç ile anlaştı İşte bonservisi...

İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç için Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

TRT Spor canlı yayınına bağlanan Bedir, "Biz zaten Fenerbahçe ile anlaşmıştık. Deniz'in de Fenerbahçe ile anlaştığı bilgisi bize ulaştı. Hayırlı olsun. Bu gece veya yarın açıklanır diye düşünüyorum. Deniz'e bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bonservisi 2 milyon euro
Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok'un edindiği bilgilere göre Sarı-lacivertliler, Kayserispor'a bu transfer için 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Öte yandan Milli futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Fenerbahçe duyurdu
Kayserispor'dan sonra Fenerbahçe de Deniz Türüç ile anlaştıklarını resmen duyurdu. Açıklamada, "Kulübümüz, Deniz Türüç’ün transferi için Kayserispor Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Oyuncunun sağlık kontrollerini geçmesinin ardından kendisi ile yapılacak görüşmeler sonucunda, transfer neticelendirilecektir" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Deniz Türüç ile anlaştı İşte bonservisi...