Skorer FENERBAHÇE GÜNLÜĞÜ

FENERBAHÇE GÜNLÜĞÜ

30.07.2010 - 03:07 | Son Güncellenme:

Kazım topun ağzına geldi, Lugano nihayet döndü, Costanzo planları bozdu, ‘İlahlar korudu’,

FENERBAHÇE GÜNLÜĞÜ

Kazım topun ağzına geldi
Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın sezon başında affettiği Kazım’ın, Young Boys maçında gördüğü kırmızı kart milli oyuncuyu topun ağzına getirdi.
Hazırlık kampında hırslı ve çalışkan görüntüsüyle dikkat çeken ve kendisine tanınan son şansı iyi değerlendirdiği yorumları yapılan Kazım’ın, saha içinde yine sorumsuzca davranması hem yönetimin, hem de hocasının tepkisini çekti. Kazım’ı sert bir şekilde uyaran Kocaman’ın, “Bir daha böyle hareket edersen takımdan gidersin. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Artık Fenerbahçe’de oynadığının farkına varmalısın” diyerek oyuncusuna gözdağı verdiği öğrenildi. Bu arada Kazım’a ağır bir para cezasının verileceği de bildirildi.

Haberin Devamı

Costanzo planları bozdu
UEFA’nın resmi internet sitesi, Fenerbahçe’nin, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında İsviçre’nin Young Boys takımıyla deplasmanda 2-2 berabere kalmasını, “Costanzo, 10 kişi kalan Fenerbahçe’nin planını bozdu” başlığıyla duyurdu. Haberde, Costanzo’nun, penaltıdan attığı golle 10 kişilik Fenerbahçe’nin gelecek haftaki rövanş maçında garanti gibi görünen tur şansını engellediği ifade edildi.

‘İlahlar korudu’
Sarı-lacivertli ekibin Young Boys ile 2-2 berabere kalarak rövanş için büyük avantaj sağlamasına rağmen ortaya konan futbol yönetimde gelecek adına ciddi endişeler yarattı.
Savunmadaki hatalar başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere yöneticilerin keyfini kaçırdı. Yıldırım’ın sohbet sırasında “Bizi resmen ilahlar korudu” yorumunu yaptığı öğrenildi.
Yıldırım’ın “Fenerbahçe gibi bir takım böyle mi oynamalı? Bu kadar mahkum oynarsak daha güçlü rakipler önünde ne yaparız? Bir an önce toparlanmazsak hiç de hoş olmayan sonuçlarla karşılaşabiliriz” ifadelerini kullandığı bildirildi.
Yöneticilerin ise karamsar bir tablo çizen Başkan Aziz Yıldırım’a, “Daha sezon başı. Takımda birçok eksik var” diyerek moral vermeye çalıştıkları da kaydedildi.

Haberin Devamı

Lugano nihayet döndü
2010 Dünya Kupası’nda Uruguay forması giyen Fenerbahçeli Lugano, tatilini tamamlayarak Türkiye’ye döndü.
İberia Havayolları’na ait bir uçakla dün saat 16.20’de Madrid’den İstanbul’a gelen tecrübeli oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Fenerbahçeli yıldız hızla havalimanından ayrılarak Samandıra Tesisleri’nin yolunu tuttu.
Bilindiği gibi Lugano ile Dünya Kupası’nda top koşturan Luis Suarez önceki gece Ajax’ın, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde PAOK ile oynadığı maçta forma giymiş, hatta bir de gol atmıştı. Tatilini bir hayli uzun tutan Lugano’nun, Young Boys ile yapılacak rövanş maçına yetiştirilmesi için çaba harcanacağı, özellikle savunmada yaşanan sıkıntı nedeniyle Kocaman’ın Uruguaylı oyuncuya ekstra bir program uygulayacağı bildirildi.

Yazarlar