Fenerbahçe Fenerbahçe, Konyasporlu Torje'yi istiyor

Fenerbahçe, Konyasporlu Torje'yi istiyor

08.10.2014 - 15:34 | Son Güncellenme:

Sarı Lacivertliler'in eski aşkı alevlendi... Fenerbahçe'nin, "Rumen Messi" lakaplı Torje'yi gündemine aldığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin oyuncuyu 6 yıldır istediği öne sürüldü.

Fenerbahçe, Konyasporlu Torjeyi istiyor

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Torku Konyaspor'un Rumen futbolcusu Gabriel Torje'nin, Fenerbahçe'nin gündemine girdiği iddia edildi. Rumen basınında yer alan haberlerde 24 yaşındaki milli futbolcunun, sezon başından bu yana yeşil-beyazlı kulüpte sergilediği performansın sarı-lacivertlilerin dikkatini çektiği, futbolcunun son olarak Şükrü Saracoğlu'ndaki maçtaki oyununun da Fenerbahçe'nin beğenisini kazandığı öne sürüldü.

Sarı-lacivertlilerin kanat oyuncusunu 6 yıl önce de transfer etmek istediği belirtildi. Oyuncunun o dönem Dinamo Bükreş'te forma giydiği, kulüp başkanı Cristi Borcea'nın ise oyuncusuna, "Torje, Fenerbahçe'nin seni istediği haberlerine aldırış etme. Sen önüne bak ve çalışmaya devam et. Bunların seni yoldan çıkarmasına izin verme" ifadeleriyle seslendiği hatırlatıldı. Fenerbahçe'nin eski gözdesine yeniden yöneldiğine dikkat çekildi.