Fenerbahçe Fenerbahçe'de Nabil Dirar'ın sözleşmesi 2 yıl uzatıldı

Fenerbahçe'de Nabil Dirar'ın sözleşmesi 2 yıl uzatıldı

05.11.2019 - 15:45 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Nabil Dirar'ın sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübünde, Faslı futbolcu Nabil Dirar'ın sözleşmesi 2 yıl uzatıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, 33 yaşındaki kanat oyuncusunun 2022 yılına kadar sarı-lacivertli takımın formasını giyeceği bildirildi.

Haberin Devamı

Nabil Dirar, 10 haftası geride kalan Süper Lig'de 7 maçta görev yaparken, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Sportif Direktör Damien Comolli'nin açıklamaları:

“Nabil Dirar ile sözleşme yenilediğimiz için çok mutluyuz. Dirar, takımımızın önemli oyuncuları arasında bulunuyor. Farklı mevkilerde oynayabilen, teknik direktörümüz, başkanımız, yönetim kurulumuz ve taraftarlarımızın performansını çok beğendiği bir oyuncu. Belki insanlar Dirar'ın takım içindeki davranışlarını bilemeyebilir ancak her zaman olumlu düşünen ve takım arkadaşlarına moral veren bir oyuncu olduğunu da eklemem gerekiyor. Onunla iki yıllık sözleşme yenilediğimiz için mutlu olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Aynı zamanda takımımızın geleceği konusunda da sözleşmelerinin bitmesine kısa süre kalan oyuncularımız ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Onlarla ilgili de güzel haberleri önümüzdeki haftalarda açıklayacağımızı düşünüyorum."

Haberin Devamı

Nabil Dirar: Çok mutluyum

“Fenerbahçe ile iki yıl daha sözleşme imzaladım. Bunun için çok mutluyum. Fenerbahçe'ye ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım hep beraber hem bu sene hem de bir sonraki sene güzel işler başarırız.”

Fenerbahçede Nabil Dirarın sözleşmesi 2 yıl uzatıldı

 

 

 

Yazarlar