Futbol Fenerbahçe otobüsüne saldırı yapılan tüfek bulundu!

Fenerbahçe otobüsüne saldırı yapılan tüfek bulundu!

05.04.2015 - 17:40 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe otobüsünün silahlı saldırıya uğradığı yerin yakınlarında dere yatağında bir av tüfeğinin bulunduğu bildirildi.

Fenerbahçe otobüsüne saldırı yapılan tüfek bulundu

Saldırıyı yapan kişi ya da kişilere ait bir iz bulunması amacıyla tüfeğin bulunduğu dere yatağı çevresinde araştırmalar genişletilirken, jandarmaya ait özel eğitimli köpek de bölgeye getirildi.

Haberin Devamı

ANKARA'DAN ÖZEL EKİP GELDİ

Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal da, Ankara'dan saldırı olayını araştırmak üzere gelen özel ekiple birlikte bölgede incelemelerde bulundu. Daha sonra av tüfeğinin bulunduğu dere yatağına giden ekip burada da sabahtan bu yana çalışma yapan polis ve jandarma ekipleri ile görüştü. Ankara'dan gelen özel ekibin bu tür saldırı olaylarının çözülmesi konusunda tecrübeli olduğu vurgulandı.

OTOBÜS SERVİSE ÇEKİLDİ

Fenerbahçe kafilesini Rize'den Trabzon'a getirirken Sürmene ilçesi girişinde silahlı saldırı sonucu sürücüsü yaralanan ve camları kırılan 53 DE 618 plakalı otobüs garaja çekildi.

Otobüsün ön camında 4 farklı bölgede hasar olduğu, şoför mahallinin solunda yer alan ve tamamıyla kırılan camdan giren bir saçmaların direksiyona da isabet ettiği dikkat çekti.

Haberin Devamı




Yazarlar