Futbol Fenerbahçe transfer gelişmeleri! 19 Temmuz Salı

Fenerbahçe transfer gelişmeleri! 19 Temmuz Salı

18.07.2016 - 12:22 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Sözleşmesi biten oyuncular ile yollarını ayıran yerlerine yeni takviyeler yapmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe transferleri Şampiyonlar Ligi elemelerine yetiştirmek istiyor. İşte Fenerbahçe transfer çalışmalarından son gelişmeler haberimizde yer alıyor...

Fenerbahçe transfer gelişmeleri 19 Temmuz Salı

Fenerbahçe transfer sezonunda eksik bölgelere takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Peki sarı lacivertli ekip Fenerbahçe transferde hangi oyuncuların peşinde? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Fenerbahçe transfer haberleri...

Haberin Devamı

Fenerbahçe on numarasını buldu!
Kanarya, İngiltere'de küme düşen Newcastle'ın ofansif orta sahası Siem de Jong'u gözüne kestirdi. Serbest kalan 27 yaşındaki yıldız her an Wiel ve RvP'den sonra F.Bahçe'nin 3. Hollandalısı olabilir...
Kadro yapılanmasında önceliği savunma bölgesine veren sarı-lacivertlilerde bir süredir gözler 10 numara transferindeydi. Taraftarların takımda görmek istemediği Diego Ribas'la yolların kesin olarak ayrılacağını duyuran yöneticiler, Sambacı'dan ayrılmasıyla doğacak boşluğu nasıl dolduracaklarını buldu...
İlk aşamada devre arasında da ilgilendikleri Ziyech'in üzerine titreyen sarı-lacivertliler, Twente'nin 8 milyon Euro'da ısrarcı olması üzerine Lyonlu Valbueana için nabız yoklamıştı...
Fransız yetkilerle İstanbul'da oynanacak hazırlık karşılaşması sırasında bu oyuncu için pazarlık yapmayı planlayan F.Bahçeli yöneticiler, ülkemizde yaşanan olaylar yüzünden bunu gerçekleştirememişti..
Hal böyle olunca başka alternatiflere yönelmek zorunda kalan Aziz Yıldırım ve kurmayları, İngiltere'de küme düşen Newcastle United'ın ofansif orta sahası Siem de Jong'u gözlerine kestirdi. .
2014 yılında 8.7 milyon Euro bonservisle Ajax'tan ayrılıp, Ada'nın yolunu tutan Hollandalı, takımı küme düştüğü için serbest kaldı...
Fenerbahçe transfer gelişmeleri 19 Temmuz Salı
BEDELSİZ GELECEK
BU durum "10 numara için 2.5 milyon Euro'luk bir bütçemiz kaldı" açıklamasını yapan F.Bahçeliler'in iştahını kabartırken, Pereira'nın da transfere onay verdiği öğrenildi. Kanarya'nın 6 kez milli takım forması da giyen 27 yaşındaki oyuncuyu imza parası ödemeden renklerine bağlaması bekleniyor.
Bu durumda savunmasında Wiel, forvetinde van Persie'si olan F.Bahçe, orta sahaya da bir Portakal amlmış olacak. Transferde bir sorun çıkması durumunda ise Pereira 10 numara sorununu mevcut kadrodan Alper Potuk, Aatif veya Salih Uçan'ı o bölgede kullanarak çözmeyi planlıyor...

Haberin Devamı

Ailemi de getireceğim
Sarı-lacivertliler'in Liverpool'dan yeni transferi Martin Skrtel, ülkemizde yaşanan hain Fetö'cü faşist kalkışma hakkında Slovak basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.
Slovakya'da Aktualne'ye değerlendirmelerde bulunan yıldız stoper olayların içinde olmadığını belirtip, "Ben de her şeyi Slovakya'da olan sizler gibi evde televizyondan öğrendim" dedi.
Bu vahim olayların büyük bir sabırsızlıkla başlamayı beklediği Türkiye kariyerini hiçbir şekilde etkilemeyeceğini vurgulayan Skrtel, "Şu anda otelde kalıyorum. Bu durumda bunun olma ihtimali yok. Fakat ev tuttuğum zaman ailemi de buraya getireceğim" sözleriyle Fetö'cü faşist kalkışmaya pabuç bırakmayacağının mesajını gönderdi.
Fenerbahçe transfer gelişmeleri 19 Temmuz Salı
İSTANBUL'U KEŞFE ÇIKACAK
Olaylar sırasında yüzlerce telefon aldığını ifade eden Skrtel, "Bir odada oturup yaşananları tiyatro izler gibi izlemek hiç de hoş bir durum değil" bilgisini verdi. Fenerbahçe'nin kendisine bir şoför tahsis ettiğini ve bu görevlinin kendisini nerelere götürmesi gerektiğini çok iyi bildiğini söyleyen Skrtel, "İstanbul'u gezmek için zamanım olmadı. Ama ailem buraya geldiğinde İstanbul'u keşfe çıkarız" diye konuştu.
Duygusal veda
Fenerbahçe ile kontratı biten Raul Meireles bir veda mesajı yayınladı. Tecrübeli futbolcu "Fenerbahçe'de çok iyi yıllar geçirdim. Buradan ayrılmak kolay değil ama bazen yeni başlangıçlar gerekli. Kariyerime yeni bir takımda devam edeceğim. Fenerbahçe için her zaman başarılar diliyorum" dedi.
Fenerbahçe transfer gelişmeleri 19 Temmuz Salı

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Robin van Persie bilmecesi
Monaco maçına sadece 1 hafta kaldı ama Robin van Persie'deki belirsizlik hala devam ediyor.
Gerek Yayla'da gerekse İstanbul'da yapılan idmanlarda genellikle salonda fizyoterapistle çalışan Hollandalı, bu kez de Sparta Prag maçının kadrosuna alınmadı. İstanbul'da bırakılan RvP'nin durumu kafaları karıştı.
Büyük umutlarla gelmişti Fenerbahçe'ye... Gerek Arsenal gerekse Manchester United formaları altında başardıklarının ardından Robin van Persie'nin Türkiye'ye gelişi, sadece Sarı- Lacivertliler'i değil tüm futbolseverleri heyecanlandırmıştı.
Fakat dağ fare doğurmuş, 'triple' ve 'tavırla' geçen koca sezona Hollandalı'nın teknik direktörü Vitor Pereira ile yaşadığı gerilimler damga vurmuştu..
FİZYOTERAPİST GETİRMİŞTİ
Yeni sezon öncesi hem Fenerbahçe'nin hem de 'Uçan Hollandalı'nın nasıl performans göstereceği merak edilirken, Robin Van Persie cephesinde pek bir şey değişmemiş gibi..
Geçen sezon Manchester United'da uzun yıllar birlikte çalıştığı fizyoterapisti Matt Radcliffe'ı Türkiye'ye getiren RvP, yine bireysel çalışmaya devam ediyor.
Fenerbahçe transfer gelişmeleri 19 Temmuz Salı
4 MAÇTA 45 DAKİKA
Gerek Topuk Yaylası'nda gerekse Samandıra'da gerçekleştirilen antrenmanlara 'ağrılarını gerekçe göstererek' katılmayan Van Persie, genellikle fizyoterapistiyle beraber takımdan ayrı salonda çalıştı.
Şu ana kadar oynanan 4 hazırlık maçında sadece 45 dakika forma giyen Hollandalı yıldız, en son 15 Temmuz Cuma günü yapılan idmanda yer aldı.
EN CİDDİ SINAVDA YOK
Son 2 antrenmana katılmayan RvP'nin ne yaptığı hakkında kulüpten herhangi bir açıklama yapılmazken, asıl şok dün yaşandı..
Bugün en ciddi hazırlık maçında deplasmanda Sparta Prag'la karşılaşacak olan olan F.Bahçe'de Van Persie, Çek Cumhuriyeti'ne giden kafilede yer almadı.
Monaco ile oynanacak Devler Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında sadece 1 hafta kalmasına rağmen RvP'nin 'hiç bir gerçekçe gösterilmeden' İstanbul'da bırakılması kafaları karıştırdı.
AÇIKLAMA YOK AMA BAHANE GÜÇLENDİRME
F.Bahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın direktifi doğrultusunda tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sakatlıklar hakkında net bilgi verilmiyor...
Robin van Persie'deki belirsizlik de buradan kaynaklanıyor. Hollandalı yıldızın durumu hakkında resmi siteden tek satır bile açıklama yapılmazken, Sarı-Lacivertli yetkililer 'genellikle' salonda idman yapan RvP için "Güçlendirme çalışması yapıyor" diyor...

Yazarlar