Futbol Fenerbahçe transfer haberleri - 13 Haziran Fenerbahçe transfer dosyası

Fenerbahçe transfer haberleri - 13 Haziran Fenerbahçe transfer dosyası

13.06.2017 - 12:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transfere hızlı bir giriş yaptı. Başarısız geçen sezonun ardından 2017-2018 sezonu için erkenden kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi transferi sezon başı kampına kadar noktalamanın planlarını yapıyor. Fransız oyuncu Mathieu Valbuena ile her konuda anlaşan ve İstanbul'a getiren Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İşte son gelişmeler...

Fenerbahçe transfer haberleri - 13 Haziran Fenerbahçe transfer dosyası

Fenerbahçe trasnfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olacak gibi gözüküyor. Fenerbahçe'de gitmesi gündemde olan isimler ve kadroya katılması gündemde olan isimler göz önüne alındığında tam bir transfer karnavalı yaşanacak gibi gözüküyor. İçerde Simon Kjaer'in Finansal Fair Play'e takılan Fenerbahçe yönetimi tarafından iyi bir teklif ile değerlendirilmesi bekleniyor. Sözleşme yenileme konusunda ise Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım isimleri gündemi meşgul ediyor. Transfer dönemi açılmadan Mathieu Valbuena ile anlaşan ve İstanbul'a getiren Fenerbahçe yeni sezon için iddialı bir takım kurmayı planlıyor. İşte Fenerbahçe transfer haberleri...

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Clichy’nin peşinde

Fransa’nın önde gelen gazetelerinden L’Equipe, sarı-lacivertli takımın Valbuena transferinin ardından Gael Clichy’yi de kadrosuna katmaya hazırlandığını iddia etti.

Valbuena'yı kadrosuna katan Fenerbahçe, bir başka Fransız yıldız Gael Clichy'nin peşinde. Fransa'nın yüksek tirajla gazetelerinden L'Equepi, Manchester City'li yıldızın Fenerbahçe'ye yakın olduğunu iddia etti. Fransız gazetesinin haberine göre, Valbuena'yla 3 yıllık anlaşmaya varan sarı-lacivertli takım, bir başka Fransız yıldız Clichy için de görüşmelerini sıklaştırdı. Kulübüyle sözleşmesi sona eren Clichy'nin önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

14 yıldır Premier Lig'de

Futbola Cannes altyapısında başlayan ve A takıma yükseldiği ilk sezonda İngiliz ekibi Arsenal'ın dikkatini çeken Gael Clichy, 18 yaşını doldurur doldurmaz, Wenger'in takımına transfer oldu. 8 sezon Arsenal forması giyen Fransız futbolcu, 2011 yılında 7 milyon 750 bin Euro karşılığında Manchester City'ye gitti. Bu sezon City formasıyla 39 resmi maçta forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, 2 kez de gol sevinci yaşadı. Kulübüyle sözleşmesi sona eren başarılı sol bek, Fransa Milli Takımı'nda da 18 kez forma giydi.

Haberin Devamı

(fotomaç)

''Bana F.Bahçe'yi anlatın''

Kanarya’nın stopere almayı düşündüğü 33 yaşındaki yıldız hem İstanbul hem de kulüp hakkında bilgi topluyor. Arda Turan ve Adriano ile görüşen Mathieu olumlu izlenimler edindi. Barcelona da transfer için kolaylık sağlayacak.

Sarı-lacivertliler transfer bombalarını bir bir patlatıyor... Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena'nın ardından Jeremy Mathieu'nun da yakın zamanda açıklanabileceği öğrenildi. İspanyol El Mundo Deportivo'da çıkan haberlere göre Barcelona'nın tecrübeli stoperi, takım arkadaşı Arda Turan'a hem İstanbul'u hem de Fenerbahçe'yi sordu. Arda'dan olumlu referanslar alan Mathieu ardından İstanbul'da yaşayan bir yabancıdan da fikir almak istedi. Bunun için de Beşiktaşlı Adirano'yu arayarak aynı soruları yöneltti.

Adriano'nun, Fransız futbolcuya, "Hemen gel. Fenerbahçe büyük kulüp. İstanbul da harika bir şehir" dediği kaydedildi. Kafasındaki soru işaretleri büyük oranda dağılan başarılı stoperin Fenerbahçe'ye gelmeyi ciddi manada düşündüğü kaydedildi. Jeremy Mathieu'nun Barcelona ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Katalan devinin yeni hocası Ernesto Valverde onu önümüzdeki sezon kadroda düşünmüyor. Barcelona'nın bu nedenle tecrübeli oyuncuya transferinde kolaylık sağlayacağı belirtildi.

Haberin Devamı

TAM KOCAMAN'IN ADAMI

Jeremy Mathieu 1.91'lik boyuyla havadan geçit vermiyor. Ayağına çok hakim. Sol ayağını iyi kullanıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın takımlarının ana özelliği olan pas özelliğine uygun yapısı var. Topu şişirmiyor, ayağa oynamayı seviyor.

SPORTİNG DE PEŞİNE DÜŞTÜ

Jeremy Mathieu'yü isteyen tek kulüp Fenerbahçe değil. Sarı-lacivertliler dışında Sporting Lizbon, Marsilya ve Olympiakos'un da 33 yaşındaki futbolcunun peşinde olduğu öğrenildi. Marsilya'nın henüz teklif vermediği, Olympiakos'un da önerisinin düşük kaldığı belirtildi. Kanarya'nın en dişli rakibi Sporting ancak Portekizliler'in teklifinin de Fenerbahçe'ye göre düşük kaldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

(fotomaç)

Emre Mor müjdesi

Milli yıldızın menajeri, “Üç büyükler Emre’yi çok istiyor” dedi.

G.Saray'ın transfer gündemindeki isimlerden Emre Mor ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Oyuncunun menajeri Muzzi Özcan, TRT Spor'a yaptığı açıklamada "Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Emre Mor'u istiyor. Kiralama planları var. Zaten bonservisini ödemeleri mümkün değil. Emre'nin sürekli oynayacağı bir takımda olmasını ve oyunun geliştirmesini istiyoruz. Önceliğimiz para değil. Dortmund başka kulüplerle görüşmemize izin verdi. Emre ile oturup bir karar vereceğiz" diye konuştu.

(fotomaç)

Pazarlık şansımız yok

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı henüz netleşmeyen Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit, beIN Sports'ta katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Volkan'ın Fenerbahçe ile pazarlık şansının olmadığını belirten Şehit, "Volkan 16 yıldır sahada, 35 yaşında. 5-6 yaşından beri tribünde. Oradan F.Bahçe kalesine geçti. 2000'de girdiği kulübüyle sonsuza dek süren, gönül sözleşmesi vardır. Hiçbir dönemde Başkan Aziz Yıldırım'ın sözünden çıkmadan, parayı konuşmadan kontrat imzaladı ve F.Bahçe de ona fazlasını vermiştir. Bu yüzden F.Bahçe ile pazarlığa girme şansımız yok" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

BUFFON VEYA NEUER GELSE FARK ETMEZ

Fenerbahçe'in kaleci arayışında olduğunu kendisinin de duyduğunu belirten Şehit, "Ospina gelse olur yani fark etmez. Volkan Demirel, Samandıra'da idmana çıktığı müddetçe Neuer de gelebilir, Buffon da... Fark etmez. Kale yine Volkan'ın olur. Azerbaycan, İtalya ve Amerika'dan teklifler var ama Volkan F.Bahçe diyor" dedi.

(fotomaç)

Kjaer Açık artırmada

Kanarya’nın Danimarkalı stoperine Milan’ın ardından İnter ve Arsenal de talip oldu. Ada ekibinin 12 milyon euro’ya çıkacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de gelenler kadar gidecek isimler de gündemde. Bunların başında da Simon Kjaer geliyor. Sarı-lacivertliler, Danimarkalı stoperden gelecek parayı transferde kullanmak istiyor. İstedikleri de olacak gibi çünkü önceki güne kadar 28 yaşındaki stoperi sadece Milan istiyordu. Ancak eşinin Milano'da yaşamak istediğini söylemesinin ardından şehrin diğer ekibi İnter de devreye girdi. İngiliz basınına göre ise Arsenal, Simon Kjaer için 12 milyon euro'luk bir teklifle F.Bahçe'nin kapısını çalacak.

(fotomaç)

Yazarlar