Futbol Fenerbahçe transfer haberleri - 22 Ağustos Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer haberleri - 22 Ağustos Fenerbahçe transfer gündemi

22.08.2017 - 10:16 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Alternatifli bir kadro kuran Fenerbahçe'nin transfer hedefleri arasında stoper yer alıyor. İşte 22 Ağustos Fenerbahçe transfer gündemi...

Fenerbahçe transfer haberleri - 22 Ağustos Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer sezonunun sonu yaklaşırken arayışlarını sürdürüyor. Teknik patron Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda Fenerbahçe yönetimi çalışmalarını sürdürüyor. İşte Fenerbahçe'nin transfer hedefleri ve gelen-giden oyuncular...

Haberin Devamı

Yeni Lugano geliyor

Sarı-lacivertliler, aksayan savunmayı 24 yaşındaki stoperle takviye ediyor. İdari Menajer Hasan Çetinkaya, transferi noktalamak için Milano’ya uçtu. Bugün birlikte dönebilirler.

Kanarya'da Kjaer'in gidişinin ardından savunmada büyük boşluk oluşmuştu. Neustadter oyun kurulumunda etkisiz kalırken, Vardar maçında görev alan Mehmet Topal ise ilk golde kötü geri pası attı, ikinci golü direkt kaleye yolladı. Transferde önceliğin verildiği savunma için kolları sıvayan yönetim de bir süredir dirsek temasında oldukları Milan'lı Gustavo Gomez'in işini hızlandırdı. İdari Menajer Hasan Çetinkaya dün bu transfere resmiyet kazandırmak için Milano'ya uçtu. Çetinkaya burada hem oyuncunun menajeri hem de kulübü Milan ile pazarlıklarda bulunacak.

Haberin Devamı

GOMEZ GELMEYE SICAK BAKIYOR

Lanus'tan Milan'a büyük umutlarla gelen ancak aradığını bulamayan Paraguaylı stoper, Fenerbahçe transferine sıcak bakıyor. Genç futbolcunun bugün Hasan Çetinkaya ile birlikte İstanbul'a gelme ihtimali de bulunuyor. Gustavo Gomez, tarzıyla sarı-lacivertlilerin unutamadığı Diego Lugano'ya benziyor. Savunmada hamleli ve sert bir stoper olan 24 yaşındaki oyuncu 1.85'lik boyuna rağmen kafa toplarında etkili, konsantrasyonu yüksek. En önemli özelliği ise Güney Amerikalı futbolcuların neredeyse tamamı gibi top hakimiyeti.

'ALO BEN AYKUT KOCAMAN'

Fenerbahçe, Gustavo Gomez transferinde önceki taktiği aynen sürdürecek. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman, Soldado ve İsla'yı telefonla aradığı gibi pazarlıklar sırasında genç stoper ile de bir görüşme gerçekleştirecek. Kulübün ve kendisinin felsefesini aktaracak.

Niasse geri dönüyor!

F.Bahçe'nin bir dönem Akhisar Belediyespor'da forma giyen Oumar Niasse'yi transfer etmek istediği iddia edildi.

Transfer sezonu kapanmadan kadrosuna stoper başta olmak üzere birkaç takviye daha yapmak isteyen Fenerbahçe hakkında İngiltere basınından sürpriz bir iddia geldi.

BBC'nin Afrika futbolu sorumlusu Oluwashina Okeleji, sarı-lacivertlilerin Everton'da top koşturan Oumar Niasse'yi transfer etmek üzere olduğunu ileri sürdü.

Haberin Devamı

Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Akhisar'da forma giyen Senegalli yıldız golcü, 2015-16 sezonunun devre arasında 13.5 milyon sterlin karşılığında Lokomotiv Moskova'dan Everton'a transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısının Hull City'de kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki futbolcu, 19 maçta 5 gole imza attı.

İlle de Emre!

Kanarya’da teknik direktör Aykut Kocaman, ilk olarak forvet takviyesi istese de başkan Aziz Yıldırım’ın tercihi Emre Mor. Dortmund’a yapılan teklif artırıldı. İmza an meselesi...

Fenerbahçe sezona istediği gibi başlayamadı. Ligde Göztepe ve Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Kanarya, Avrupa Ligi'nde de Vardar'a 2-0 kaybetmişti. Teknik direktör Aykut Kocaman, Soldado'nun kalitesine inanıyor ancak yokluğu halinde Van Persie, Fernandao ve genç Ahmethan ona aynı güveni vermiyor.

Aykut Kocaman bu sebeple mutlaka forvet takviyesi istiyor. Başkan Aziz Yıldırım ise yerli kalitesini yukarı çekmek için Borussia Dortmund'dan Emre Mor için bastırıyor. Aziz Yıldırım'ın direktifiyle hem Alman kulübü Borussia Dortmund hem de Emre Mor'un kendisiyle transfer pazarlıklarda sona gelindi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, İnter ile 3 gün görüşen Emre için Borussia Dortmund'a 8 milyon euro satın alma opsiyonuyla, 2 milyon euro'luk kiralama teklifi sunmuştu. Sarı-lacivertliler bu tekliflere 1'er milyonluk ek koydu. Dortmund'da şans bulamayan 20 yaşındaki yıldız da kariyerine Fenerbahçe'de devam etmeye sıcak bakıyor.

MUZZİ İLE BAĞLARI KOPTU

Emre Mor, İnter ile yapılan transfer görüşmelerinde 5 milyon euro menajerlik ücreti isteyen ve transferin gerçekleşmemesine sebep olan Muzzi Özcan ile bağlantılarını kopardı. Bu gelişme Emre'nin Fenerbahçe'ye transferinin daha da kolaylaşacağı şeklinde yorumlandı.

Emre BOL

Dirar’ın yerine Nani

Yeni transfer Nabil Dirar performansıyla geçen sezon aynı bölgede döktüren Jeremain Lens'i mumla aratıyor. Sarı-lacivertli taraftarlar da Valencia'nın satış listesine koyduğu Luis Nani'yi yeniden çubuklu ile görmek için kampanya başlatmıştı. Yönetimin de bu çağrıya sıcak baktığı, uygun şartlar oluşursa Portekizli yıldızı geri getirecekleri belirtildi.

Yazarlar