Futbol Fenerbahçe transfer haberleri 22 Haziran Çarşamba

Fenerbahçe transfer haberleri 22 Haziran Çarşamba

22.06.2016 - 13:20 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transfer sezonuna fırtına gibi girmeyi planlıyor. Çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe transfer sezonunun hareketliliği şimdiden göz çarpıyor. İşte Fenerbahçe transfer çalışmalarından son gelişmeler...

Fenerbahçe transfer haberleri 22 Haziran Çarşamba

Fenerbahçe transferde bu sezon hata yapmak istemiyor. Son yıllarda transferlerden istediği verimi alamayan Fenerbahçe bu kez hata yapmak istemiyor. Peki Fenerbahçe transfer sezonunda imza attırmak üzre hangi isimlerle kontak halinde? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları...

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin yeni sağ beki Van der Wiel

Fenerbahçe’nin yeni sağ beki Van der WielFenerbahçe, Gregory Van der Wiel’le 4 sene için anlaştı. Resmi açıklama Hollandalı yıldızın sözleşmesi bittikten sonra yapılacak.

Fenerbahçe, Fransız PSG ile sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek Hollandalı Gregory Van der Wiel ile her konuda anlaştı ve iş, imzaya kaldı. Yıldızın sözleşmesinin ay sonunda bitecek olması nedeniyle, resmi açıklama, bu tarihten sonra yapılacak. Kanarya, 28 ‘lik sağ beke,Gökhan Gönül tarifesi uygulayıp yıllık 2.2 milyon Euro ücret verecek. Ayrıca 1 milyon Euro da imza parası ödeyerek, 4 yıllık sözleşme yapacak.

Fenerbahçe transfer haberleri 22 Haziran Çarşamba

KIZ ARKADAŞIYLA EV BAKTI

İstanbul’a geldikten sonra şehri kız arkadaşı ile gezen Van der Wiel, gördüğü güzelliklere hayran kaldı. Boğaz turu yapan ve Piyerloti’ye giderek kahve içen yıldız, manzara seyretti. Van der Wiel ve kız arkadaşı, dün de Anadolu yakısında, imza sonrası oturacakları evi bulmaya çalıştı. Hollandalı, yarın ise sağlık kontrolünden geçecek.(Amkspor)

Haberin Devamı

Luis Nani İspanya yolcusu…
Luis Nani İspanya yolcusu…Fenerbahçe'de geleceği tartışılan Luis Nani'ye teklif yağarken, Portekizli yıldız için en iyi teklifi Atletico Madrid yaptı.
Fenerbahçe yönetimi,Nani’nin menajeri ile Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bir araya geldi. Jose Mourinho’nun istediği ancak Manchester United’ın 8.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini çok bulduğu Portekizli yıldız için bir yandan Inter ile görüşülürken, diğer yandan Everton ve Atletico Madrid, Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Fenerbahçe transfer haberleri 22 Haziran Çarşamba
Menajer Carlos, toplantıda Everton ve Atletico Madrid’in Nani’nin bonservisinde indirim istediğini bildirirken, durumu değerlendirecek olan yönetim, kısa sürede kararını bildirecek. Everton’ın 5 milyon, Atletico Madrid’in 6 milyon Euro’ya çıktığı ve Nani’nin sözleşmesindeki “8.5milyon Euro’ya serbest kalır”maddesine en çok Atletico Madrid yaklaştığı öğrenildi.(Amkspor)
Roman ile Paris'te görüşme
Fiorentina ile kontratı sona eren Facundo Roncaglia ile büyük ölçüde anlaşan Fenerbahçe, ikinci bir stoper için de çalışmalarını sürdürürken, Skrtel'in olmama ihtimali de değerlendiriliyor. Sarı-lacivertliler, Euro 2016'da Rusya Milli Takımı forması giyen Roman Neustadter ile de temasa geçti. Bu transferin gerçekleşme olasılığının daha yüksek olduğu belirtiliyor. Schalke ile sözleşmesi biten ve serbest oyuncu olan Neustadter'le G.Saray da ilgileniyor.(Fotomaç)
Ben Arfa yarışı kızıştı
Fenerbahçe’nin transfer listesindeki en önemli isimlerden biri olan Hatem Ben Arfa için birçok kulüp devreye girdi.
Fenerbahçe’nin transfer listesindeki en önemli isimlerden biri olan Hatem Ben Arfa için birçok kulüp devreye girdi.
Sarı-Lacivertliler ile Sevilla’nın ardından Totteham’ın da Fransız futbolcuya teklif yaptığı öğrenildi.
Feghouli’yi West Ham’a kaptıran Kanarya, 29 yaşındaki oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.
Tottenham’ın, Ben Arfa’nın talep ettiği 4 milyon Euro imza parası ve senelik 3.5 milyon Euro maaşı ödemeyi kabul ettiği belirtildi. Fenerbahçe’nin bu rakamlara çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.(Fanatik)
Salih Uçan bomba gibi geliyor
İki sezondur Roma’da kiralık oynayan Salih Uçan için artık dönüş vakti
İtalya'da bulunduğu sürede gözle görülür bir sıçrama yapamayan genç oyuncu, gelecek sezon Sarı- Lacivertli formayla mücadele edecek.
Fenerbahçe transfer haberleri 22 Haziran Çarşamba
Yeni sezon öncesi bireysel idmanlara başlayan Salih Uçan'ın gece gündüz çalıştığı belirtildi. Özellikle başkan Aziz Yıldırım'ın güvendiği genç oyuncunun önce Fenerbahçe'nin değişmez ismi olmayı ardından da Milli Takım'a yükselmeyi hedeflediği kaydedildi.(Aspor)

Yazarlar