Futbol Fenerbahçe transfer haberleri - 24 Temmuz Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer haberleri - 24 Temmuz Fenerbahçe transfer gündemi

24.07.2017 - 10:07 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Renklerine bağladığı yıldız isimler ile yerel ve dünya basınında adından söz ettiren Fenerbahçe transferde elini çabuk tutarak eksik bölgelere takviye yapmak istiyor. Peki Fenerbahçe transferde hangi yıldızların peşine düştü.

Fenerbahçe transfer haberleri - 24 Temmuz Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer sezonunun en hareketli takımlarından olma özelliğini sürdürüyor. Kameni, Dirar, Ekici ve Valbuena gibi yıldız isimler ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de yeni hedef santrafor ve bir 10 numara. İşte Fenerbahçe'nin transfer hedefleri...

Haberin Devamı

Simon Kjaer için Sevilla’ya ret!

Rami'yi Marsilya'ya gönderdikten sonra boşluğu Simon Kjaer ile doldurmak isteyen Sevilla, F.Bahçe'ye teklifini yaptı.

İspanyolların, Danimarkalı stoper için 4 milyon euro ve 5.5 milyon euro'ya aldığı Arjantinli sağ bek Montoya'yı önerdiği, sarı-lacivertlilerin 'hayır' dediği bildirildi. Oyuncu için daha önce de Sporting Lizbon 6 milyon euro+Castaiganos'u önermiş ancak Kanarya, bu teklifi de reddetmişti.

Fenerbahçe Ben Arfa ve Lucas Lima ile anlaştı

Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar ve Isla'yı alarak kadroya takviyeler yapan Fenerbahçe, taraftarlarını heyecanlandıracak transferler için düğmeye bastı...

Gazete Habertürk'ün haberine göre, başkan Aziz Yıldırım'ın talimatı ile harekete geçen Sarı-Lacivertli kurmaylar, Hatem Ben Arfa ve Lucas Lima için başlattığı girişimleri mutlu sonla bitirmeye çok yaklaştı.

Haberin Devamı

PSG'nin kadro dışı bıraktığı ve Miami kampına götürmediği Fransız yıldız Ben Arfa ve Brezilya'nın Santos takımında forma giyen Lima ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Fenerbahçe'nin, iki yıldızı bu hafta içerisinde İstanbul'a getirip gövde gösterisi yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

LİMA '10 NUMARA'YA, BEN ARFA KANADA

Ben Arfa ve Lima'yı benzer özelliklere sahip olmalarına karşın birlikte transfer edecek olan Kanarya'da teknik direktör Aykut Kocaman'ın, Brezilyalı'ya 10 numara pozisyonunda, Fransız oyuncuya ise kanatta şans vermeyi düşündüğü kaydedildi.

Ayrıca bu transferlerin yanı sıra Sarı-Lacivertliler'in, bir de forvet takviyesi yapmayı planladıkları bildirildi.

İlerleyen günlerde yıldız bir golcüyle de anlaşıp bombaları art arda patlatmak isteyen Sarı-Lacivertliler, hem kombine satışlarını zirveye taşımak hem de şampiyonluk yarışında daha da iddialı hale gelmeyi hedefliyor.

LENS'TEN KALMA SİNYALİ

Fenerbahçe'de kiralık geçirdiği sezonun ardından geleceği belirsizliğini koruyan Jeremain Lens, önemli açıklamalar yaptı.

Daha önce bonservisini elinde bulunduran Sunderland'de kalmak istemediğini her fırsatta dile getiren Hollandalı futbolcu, bu kez tam tersi ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Hollandalı futbolcu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kendimi yeni sezona hazır hissediyorum. Şu an Sunderland'in oyuncusuyum ve bu kulüp için her şeyi yapacağım. Takım için çalışmaya devam edeceğim"

Emre Mor için kritik gün yarın!

Dortmund'un hocası Peter Bozs, Emre Mor'u kamp döneminde deneyeceğini, başka bir takıma kiralık verilip verilmeyeceğiyle ilgili kararını ise 25 Temmuz'da (yarın) açıklayacağını bildirmişti.

Eğer Bozs "Kiralansın" kararı verirse, Fenerbahçe avantajlı.

Genel Sekreter Mahmut Uslu, "Dortmund, Emre Mor için önce bizimle masaya oturacak" açıklaması yapmıştı.

FOTOMAÇ