Futbol Fenerbahçe transfer haberleri - 25 Temmuz Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer haberleri - 25 Temmuz Fenerbahçe transfer gündemi

25.07.2017 - 09:53 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda ofansif orta saha ve forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe transferi Ağustos başında noktalamak istiyor. İşte Fenerbahçe'nin transferi için yoğun mesai harcadığı yıldızlar...

Fenerbahçe transfer haberleri - 25 Temmuz Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer sezonunun en hareketli takımların biri olma özelliğini sürdürüyor. Birbirinden değerli yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim ve Aykut Kocaman yeni sezonda şampiyonluktan başka birşey düşünmüyor. Şampiyonluğun formülünün ise yaratıcı oyuncular ve kadro derinliğine bağlı olduğunu bilen yönetim çalışmalarını sürdürüyor. Peki Fenerbahçe transferde hangi oyuncuları hedefliyor. İşte Fenerbahçe'nin transferi için temas kurduğu isimler...

Haberin Devamı

Fener'den Eto'o bombası

Sarı-lacivertli kulübün, Antalyaspor'un süper golcüsü ile anlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe'nin ilk kez 2008 yılında talip olduğu 36 yaşındaki Kamerunlu yıldızı bünyesine katacağı haberi camiada büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılandı. Ancak Antalyaspor Kulübü flaş transfer iddiasının doğru olmadığını açıklayınca kafalar karıştı.

Biri kesin Fenerli

Fenerbahçe transferde durmak nedir bilmiyor! Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istediği her oyuncuyu almaya kesin olarak kararlı. Transferleri yaklaşan isimler bu kez Lucas Lima ve Hatem Ben Arfa. Sarı-lacivertliler, bu iki on numaradan birini kesin olarak renklerine katacak. Kocaman'ın önceliği Lima... Santos ile 31 Aralık 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan sambacının maliyeti yüksek. Hem bonservis ücreti var hem de istediği para fazla. İnter, Sevilla, bazı Çin kulüplerinin ve hatta Barcelona'nın da peşinde olduğu iddia edilen oyuncu için değişik formüller üretiliyor. PSG'nin kadro dışı bırakıp bonservisini bedava vermeye hazırlandığı Ben Arfa'nın transfer edilme olasılığı Lima'ya oranla daha yüksek ihtimal. Sarı-lacivertli kulübe yakın kaynaklar, Ben Arfa ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı, Fransız yıldıza imza attırmak için Lima'dan gelecek haberin beklendiği belirtiyorlar.

Haberin Devamı

Gitti gidiyor

Kjaer, Sevilla’nın önceliği... Sarı-lacivertlilerin Danimarkalı stoper için “10 milyon euro” istemesi üzerine İspanyol ekibi, Skrtel’in de fiyatını sordu. Görüşmeler sürüyor.

Fenerbahçe'de Simon Kjaer ve Martin Skrtel defans hattı her an bozulabilir. Sarı-lacivertliler, Kjaer'in satışına kasaya nakit girdisi için zaten sıcak bakıyor. Danimarkalı oyuncu için gelen teklifler ise yeterli bulunmuyor. En son Milan 8 milyon euro'luk bir teklifle gelmiş ancak kabul edilmemişti.

Kjaer'in şu anda en ciddi alıcısı Sevilla. İspanyol AS gazetesi, La Liga ekibinin bu ilgisini sütunlarına taşıdı. Haberde Sevilla'nın Fenerbahçe'nin kapısını çalıp Kjaer'in fiyatını sorduğu bildirilirken, sarı-lacivertlilerin oyuncusu için 10 milyon euro'luk bir bedel belirlediği aktarıldı.

Haberin Devamı

4 ADAYDAN BİRİ

Kjaer'in bonservisine istenen 10 milyon euro'yu fazla bulan Sevilla, Skrtel'i de gündemine aldı. İspanya'nın Endülüs bölgesinin yayın organlarından Estadio Deportivo gazetesi, Skrtel'in yanı sıra Vida, Sakho ve Mangala'nın da Sevilla'nın listesinde olduğunu yazdı. Ada basını ise Slovak savunma oyuncusunu Manchester City, Swansea ve Newcastle'ın istediğini duyurmuştu.

Emre’de heyecanlı bekleyiş

Uzakdoğu kampını tamamlayıp Almanya'ya dönen Borussia Dortmund ikinci kamp dönemi çalışmalarına çarşamba günü başlayacak.

Teknik direktörü Peter Bosz, İsviçre'ye götüreceği oyuncuları bugün açıklayacak. Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Emre Mor'un durumu da bugün belli olacak. Teknik direktör Bosz, Emre'nin kiralık olarak ayrılmasına onay verirse Fenerbahçe, milli futbolcu ile masaya oturacak.

UMUT VAR AMA AZ

Almanya'dan gelen bilgiler, Uzakdoğu kampında kendini gösteren Emre Mor'un Dortmund'un İsviçre kampına götürülme olasılığının yüksek olduğu yönünde.

Haberin Devamı

Nasri F.Bahçe’ye Fernando G.Saray’a

İngiliz Times gazetesi, şu ana kadar en fazla transfer harcaması yapan Premier Lig kulübü olan Manchester City'nin birçok futbolcuyu takımdan göndermeye hazırlandığını yazdı. Gazete, gönderilecek futbolculardan Samir Nasri'yi isteyen kulüplerin başında Fenerbahçe, Fernando'yu isteyen kulüplerin başında ise Galatasaray'ın geldiğini açıkladı.